888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

PokerStarsi miljoni dollari meeste kampaania 100 parimale rahalised auhinnad

PokerStarsi miljoni dollari meeste kampaania 100 parimale rahalised auhinnad 0001

2008. aasta WSOP põhiturniiri ja finaallaua vahelised 117 päeva on peaaegu möödas ning tegevus kohe-kohe algamas. PokerStarsi kampaania "Million Dollar Men" raames on selle pokkeritoa mängijatel võimalus võita rahalisi auhindu, mis moodustavad osa kuue finaallauas mängiva PokersStarsi mängija tulevastest võitudest.

Kuus üheksast finalistist - Dennis Phillips (chipliider), Ivan Demidov, Peter Eastgate, Ylon Schwartz, Darus Suharto ning David "Chino" Rheem - kannavad finaallauas PokerStarsi embleeme. Finaalis võidab viimase koha omanik $900,670 ning võitja $9,119,517. Sajale parimale "Million Man" kampaania lõpetajale eraldatakse kokku 1% võidetud summast, millest igaüks saab võrdse osa. See tähendab, et juhul kui üks kuuest Starsi mängijast võidab tiitli, jagatakse 100 parima kvalifikatsiooniturniiri lõpetaja vahel ära $91,195, mis teeb peaaegu $912 mängija kohta. Ning see on lisaks kvalifikatsiooniturniiride rahalistele auhindadele, kus iga turniiri esimene koht garanteerib võitjale $10,000.

9. november tõstab esile mängija, kes tekitab kõigis palju huvi – tagasihoidliku taustaga chipliidri Dennis Phillipsi. Buy-in'id Dennis Phillipsi "Million Man"-i kvalifikatsiooniturniirile maksavad vaid 500 mängijapunkti (Frequent Player Points – FPP) ning satellitiitturniiride kaudu tulijale kõigest kümme (10) FPPd. Turniiri leiab PokerStarsi avalehel "Tourney" ja "Special" all.

Täiendav informatsioon PokerStars Million Dollar Men'i võitude jagamise kohta asub internetileheküljel http://www.pokerstars.com/wsop/novembernine/share/

Mida Sa arvad?