Marek Kolgi pokkerinurk: mida teha

Marek Kolgi pokkerinurk: mida teha 0001

Kes meist küll ei unistaks näha oma käes maagilist kombinatsiooni {a-Spades}{a-Diamonds}. On aga väike oht, kui lisada sellele veel paar kaarti, näiteks {8-Hearts} ja {2-Clubs}. Õige! Mängu nimeks on nüüd Omaha. Anname vastasele samuti ilusa kombinatsiooni nagu: {q-Clubs}{j-Clubs}{10-Hearts}{9-Hearts} ja vaatame mis juhtus meie odds`idega. Ei paistagi nii roosilisena enam? Aga äkki annab asja parandada kui ka kolmas mängija lisaks potti oma panuse. Temale paneme pihku tüüpilise kaardi sellises situatsioonis: {k-Spades}{k-Diamonds}{4-Spades}{3-Diamonds}. Peaks nagu surnud raha juurde tekkima? Aga võta näpust!

Just selline oli hiljuti üks SH PLO (blinded 0.5/1) käsi:

- Seat 1 UTG stack 120$ limp

- Seat 2 stack 100$ limp

- Seat 3 stack 23$ raise pot 5,5$ (tildis, raise suvalise käega, bankrolli lõpetamas)

- Seat 4 stack 100$ buttonil {a-Spades}{a-Diamonds}{8-Hearts}{2-Clubs} (tuleb tuttav ette?)

- Seat 5 SB stack 70$

- Seat 6 BB stack 90$

Mida teha buttonilt antud kaartidega, et maksimeerida oma võiduvõimalusi või minimeerida kaotust, juhul kui selline peaks juhtuma? Tagantjärgi võin lisada, et seat 1 ja seat 2 omasid käes kaarte, millised tõin ära sissejuhatavas tekstis kahele vastasele, kes mõlemad soliidsed mängumehed. Samuti ei olnud blind`idel tõelisi maniakke.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories