RedKings'i Ramzi Jelassi võitis Prahas EPT 2000 euro turniiri

RedKings'i Ramzi Jelassi võitis Prahas EPT 2000 euro turniiri 0001

EPT tuur jõudis oma 2008. aasta viimasesse sihtpunkti kahe

Redkings´i Rootsi professionaaliga, kes mõlemad jõudsid 2000 euro turniiri finaallauda.

Ramzi Jelassi ja Jonas Molander, kes mõlemad allkirjastasid hiljuti lepingu pokkeritoaga RedKings.com, alustasid finaallauda keskmise stackiga ning kõigest viie mängijaga finaallauas oli rootslaste algus hea. Mõlemal tuli palju võidelda kuni hetkeni, kui Ramzi osales potis, mis tõotas tema mängu jaoks otsustavaks kujuneda.

Ramzi reraises taskuviitega all-in, et trumbata üle palju potte varastanud chipliidrit, kes callis taskukuningatega. Lauale tuli A72 – kõik potid. Ramzi viitest üks oli samast mastist, kuid sellele vaatamata oli ta ikka taga. Turn tõi poti kuninga, mis andis Ramzile masti, ent vastasel võis veel riveriga vedada. Riverina avati 8 ning Ramzi sai chipliidriks.

Jonas "Molle" Molanderi turniir lõppes neljanda kohaga, kaotades JJ vs. KQ preflopis ning ta nägi oma hea sõbra Ramzi jätkamist finaallaua valitsejana.

Üks-ühe vastu mängides toimus põhjalik lahing, mis lõppes siis, kui Ramzi callis bluffi AT-ga 9-high lauas, tema Norra vastase kõrgem kaart oli J, millest Ramzi oma üle oli.

Ramzi teenis esikoha eest 129 000 eurot ning pärast oma elu suurimat rahavõitu live mängus oli Ramzi vapustatud:

"On tõeliselt hea tunne püüda kinni üks võit pärast paljusid häid, paraku küll ilma esikohata finišeid. Oli tõeline rõõm olla finaallauas koos Jonasega ja ühtlasi näidata ka meie uuele sponsorile RedKingsile, et me suudane mängida head mängu," ütles Ramzi naeratusega.

"Me oleme muidugi väga õnnelikud selle üle, et mõlemaid poisid jõudsid finaallauda ning loodetavasti on see meie kahe Rootsi "kuninga" jaoks alles algus," ütles Redkings´i live turniiride mänedžer Jerry Land.

Toimetuse märkus: Redkings pokkeritoas ootab Sind esimese deposiidi boonus kuni $1000!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories