TOP 5 pokkerimängijad Eestis 2008. aastal

TOP 5 pokkerimängijad Eestis 2008. aastal 0001

Viimane ning kõige tähtsam kategooria: reastame lugejaküsitluse põhjal 2008. aasta Eesti edukaimad pokkerimängijad ning kuulutame välja parimatest parima!

Tuleb tõdeda, et esimesed kolm olid teistest mäekõrguselt üle. Ning neljas ja viieski ületasid tunduvalt järgmiseid. Aga edetabel ise on järgmine:

Viies koht: Imre L.

Eelmisel aastal tunnistati lugejaküsitluse põhjal Aasta Mängijaks Imre L., kes seekord maandub viiendal kohal. Aasta algas küll edukalt Aussie Millions side-event finaallauaga, kuid sellele järgnes "vaid" cashimine Unibet Openil Milanos ja Anniversary Tour põhiturniiri kolmas koht + mõned suurepärased saavutused online-turniiridelt. Imre probleemiks sel aastal ei ole niivõrd saavutuste vähesus, vaid see, et ta on löönud eelnevate aastatega juba väga kõva märgi maha ning seetõttu olid ka ootused kindlasti kõrgemal.

Neljas koht: "Codecci"

Neljandalt kohalt leiame tuntud online-mängija "Codecci", kelle spetsialiteediks on eelkõige HU-mäng. Sel alal on ta teeninud suuri kasumeid ning tulnud ka selle aasta Eesti meistriks. Lisaks oli Codecci OPEM Aasta Mängija ning saavutas hinnalise teise koha Triobetis toimunud Balti Meistrivõistluste põhiturniiril. Et vanad kalad teda veel ei tunne, on tõenäoliselt sellepärast, et live-turnadel Eestis "Codecci" ei mängi, kuna vanus ei luba. Aga teda võib oodata suur tulevik ka live-pokkeris.

Kolmas koht: Kairit L.

Kairit L. jaoks oli see aasta väga edukas, edukam veel kui ta tuntud abikaasal ning live-turniire arvesse võttes oli ta ka rahaliselt edukaim Eesti pokkerimängija. Unibet Open Madrid viies koht maikuus oli saavutuste kroon, Aussie Millions side-event finaallaud, Viini finaallaud ja hiilgamine Pacificu nädalaturniiridel juveelid. Ning kes teab, mida on tal pakkuda 2009. aastal?

Teine koht: "Ranka"

Kas olete üllatanud, et märkisime üheks nominendiks "Ranka"? Ta ei ole küll särav live-turniiride mängija ning osalenud nendel võrdlemisi vähe, kuid kindlasti on ta üks teerajajatest internetipokkeri cash-games. Loodetavasti näitab kõrge teine koht selles edetabelis, et eestlased ikkagi hindavad ka cash-game saavutusi. Peale selle on Ranka blogi loetuim pokkeriblogi Eestis. Kiiresti saavutas suure populaarsuse Ranka ja Tigrano pokkerifoorum. Ta on teinud tohutut tööd oma mängu lihvimisel ning jõudnud võrdlemisi lühikese ajaga Eesti üheks edukaimaks online cash-mängijaks, kes jagab lahkelt oma teadmisi ka teistele!

Esimene koht: Henri K.

Henri K. on mängija, kes on kardetav igal pokkeriturniiril sõltumata sellest kas mängitakse lives või onlines, kes on vastased või mida üldse mängitakse. Tema võidutsemine Eesti tähtsaimatel Omaha turniiridel on täiesti tavaline ning erandiks ei olnud ka see aasta - tulid ära nii Eesti meistritiitel kui Anniversary Touri PL Omaha võit. Ning kõigele lisaks jõudis ta ainsa eestlasena maailma tähtsaima pokkerifestivali WCOOP osaturniiri finaallauda ja pani seitsmenda koha eest taskusse 72807 dollarit (mängiti Texas Holdem NL). Objektiivselt võttes väärib ta igal juhul Eesti Aasta Mängija austavat nimetust ning selle ta ka saab!

Täname kõiki meie lugejaid, kes andsid oma hääle selle edetabeli koostamisel ning kindlasti üritame traditsiooni ka järgmisel aastal jätakata!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories