DoylesRoom liitub Cake Poker võrgustikuga

DoylesRoom liitub Cake Poker võrgustikuga 0001

Curacao, Hollandi Antillid, 27. jaanuar 2009 – Cake Poker Network, üks juhtivaid ülemaailmseid online-pokkeri võrgustikke, teatab rahulolevalt, et Doyles Room on saanud nende uusimaks partneriks.

"Tahtsime pakkuda oma mängijatele kohta, kus mängimisest täit mõnu tunda ning Cake Poker Networki terviklikkus muutis valiku kergeks", ütleb Doyle Brunson, kümnekordne WSOP võitja ning üks mõjuvõimsaimatest tegijatest pokkerimaailmas.

Alates oma loomisest 2004. aastal on Cake Poker võrgustik teinud läbi tohutu kasvu ning jõudnud võrgustike esikolme. Partnerlussuhe on kiiresti laienenud Euroopasse ning tekitanud keskkonna, kuhu võivad kokku tulla kõik pokkerientusiastid üle maailma, et mängida just neid mänge, mida nad tahavad, panustega, milliseid hetkel soovivad. Cake Poker Network on teinud edukalt koostööd paljude tunnustatud pokkerisaitidega, seda peamiselt just tänu oma pandlikkusele ja pühendumusele, mis aitab leida ainulaadseid lahendusi ning toob kasu kõigile osapooltele.

"Meile tähendab väga palju see, et pokkerilegend valis meie võrgustiku. Me tervitame kõiki Doyles Roomi mängijaid ja tunneme heameelt selle üle, et saame pakkuda kõikidele meie võrgustiku mängijaile võimalust seista kõrvuti Doyle Brunsoniga mõne tööstuse eksklusiivse kampaania ajal ning ühtlasi algatame lähikuudel ka võistluse," ütles Cake Poker võrgustiku esindaja.

Natuke Cake Poker võrgustikust:

Cake Poker Network teenindab valitud partnerite gruppi: ühed, kes oma ettevõtteid tõsiselt väärtustavad ning need, kes nõuavad ekstrateenindust standardse asemel. Sõltumata sellest, kas partnerid otsustavad lisada pokkeri oma olemasolevatele saitidele või uuendavad oma praegust pokkeripakkumist, Cake Poker võrgustik annab oma parima, et tagada vajalikud teenused ja lahendused täies ulatuses. Cake Poker võrgustiku paindlikkus, likviidsus ja ausus kindlustavad partnerile edu. Nende partnerlusfilosoofia on lihtne: paku maailmaklassi lahendusi maailmaklassi partneritele.

VEEL LUGUSID

Mida Sa arvad?