Party Poker annab Royal Flushi eest miljon dollarit

Party Poker annab Royal Flushi eest miljon dollarit 0001

Party pokkerituba alustas eile kampaaniat, mis kestab kokku 11 päeva. Iga teenitud 15 Party punkti eest saad Sa ühe mängukaardi ning igast viiest kaardist moodustatakse pokkerikäsi. Iga kombinatsiooni eest, mis on paarist kõrgem, on ette nähtud auhind ning auhinnad algavad viies dollarist (üks paar) jõudes kuni ühe miljoni dollarini (Royal Flush). Käte arvul ei ole piiranguid, mis tähendab, et näiteks 750 õigel ajal teenitud punkti eest saad Sa kümnel korral õnne proovida.

Väljamaksed on järgmised:

Royal flush - $1,000,000

Mastirida - $5,000

Nelik - $1,000

Maja - $250

Mast - $100

Rida - $50

Kolmik - $25

Kaks paari - $10

Paar - $5

Party Poker esindaja ütles: "See on laiaulatuslik promo, mille raames makstakse juba ühe paari eest $5, kuid on võimalus ka lausa miljonäriks saada. Me oleme ennast kindlustanud selle eest, kui saadakse üks või rohkem Royalit. Mängija hooleks jääb vaid etteantud perioodil punkte ning kaarte koguda.

Toimetuse märkus: Liitu Party pokkeritoaga läbi PokerNewsi ning Sulle on garanteeritud 100% boonust kuni $500!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories