888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

PokerNews Eesti Movieroll 2009!

PokerNews Eesti Movieroll 2009! 0001

Veebruari viimasel pühapäeval toimus Hollywoodis filmimaailma aasta tippsündmus, kui USA filmiakadeemia jagas 81. korda välja tunnustusauhindu ehk Oscareid. Puhta töö tegi vaid 14 miljoni dollariga valminud Briti "Rentslimiljonär", saades kaheksa kuldmehikest! Jätkates traditsioone, kuulutame välja 2009. aasta PokerNews Eesti movierolli, mis on koguarvult teine.

Freeroll toimub esmaspäeval, 16. märtsil kell 20.00 ning mõistagi - Hollywood Poker mängutoas. Tegemist on tasuta turniiriga ja reigitud käte või kogutud punktide nõue puudub! Lae vaid Hollywood Poker oma arvutisse läbi PokerNews Eesti linkide ning registreeri end turniirile.

Auhinnad

Tänavuse filmirolli auhindade läbivaks teemaks on geniaalse režissööri Stanley Kubricku (1928-1999) looming. Kubrick oli väheviljakas autor - ta väntas elu jooksul ainult 16 täispikka mängufilmi. Kuid ideede laagerduda laskmine oli hea valik, sest iga Kubricku filmi ilmumine oli filmimaailma jaoks suursündmus. Meisterlavastaja loomingut hinnatakse kõrgelt tänase päevani nii kriitikute, kui ka lihtsalt hea filmi sõprade seas - IMDB.com "Top250 filmi" edetabelis on Kubricku viimasest seitsmest filmist koha leidnud lausa kuus!

10 parimale mängijale välja pandud auhinnad jagunevad järgmiselt:

1. koht - 5 Kubricku filmi ("2001: Kosmoseodüsseia"; "Kellavärgiga apelsin"; "Hiilgus"; "Full Metal Jacket"; "Eyes Wide Shut") + nimeline PokerNewsi särk

2. koht - 3 Kubricku filmi ("Kellavärgiga apelsin"; "Hiilgus"; "Full Metal Jacket") + nimeline PokerNewsi särk

3.-5. koht - Kubricku film ("Hiilgus") + nimeline PokerNewsi särk

6.-10. koht - Nimeline PokerNewsi särk*

Turniiri leiab Hollywood Poker mängutoast: Tournaments>Scheduled>Regular>MovieRoll Freeroll alt. Turniir on kaitstud salasõnaga, milleks on vastus küsimusele: mis on Eesti kirjanik Lutsu ("Kevade" autori) eesnimi?

Häid mängu- ja filmielamusi!

*Kui mängija on eelnevate promode käigus PokerNewsi särgi juba võitnud, siis pakume alternatiivina ühte eelmainitud Kubricku filmidest.

Mida Sa arvad?