Classic Open`i teine turniir tõi võidu Imre Leiboldile

Classic Open`i teine turniir tõi võidu Imre Leiboldile 0001

Classic Open 3300 no-limit holdem turniiril osales 7 mängijat. Varakult haaras liidripositsiooni esimese turniiri võitja Kairit L, kui kaks mängijat floppasid taskupaarile juurde kolmiku. Imre Leibold raises utg 150, Ivar K. callis buttonilt ja Kairit suurelt blindilt.

Flop T-9-3

Kairit bet 400, Imre call, Ivar raise 1200-le, Kairit 5000 all-in. Imre foldis kiiresti ja sama kiirelt callis Ivar, näidates 9-9, keskmist kolmikut. Paraku oli Kairit flopanud T-Tga kõrgeima kolmiku. Turn ja river midagi ei muutnud ning Ivar elimineeriti taas kord bad beadi tulemusena.

Pokkerijumalad olid eilsel turniiril eriti kelmikas meeleolus ja riveril kaotati mitmeid suuri potte. AJ vs 22 andis Maik V.-le suure panga, kui A-4-2 flopile lisandusid turnil A ja riveril 4. K-9 jagas 9-6-2 flopist poti pooleks J-9ga, sest järgmised lauale avatud kaardid olid 2 ja 9. Päeva river kuulus Imrele, kes 150/300 blindidega läks buttonilt 3500 all-in A-T ja sai calli A-K käest. Turniks polnud kumbki mängija abikaardile pihta saanud, lisaks oli A-K-l ässaga mastitõmme, jättes Imrele riveriks 2 võidukaarti. River oligi must kümme ja mõlemad mängijad vangutasid hämmastunult pead.

Karikaid anti eilsel turniiril kolmele parimale ja kuna viimased 3 mängijat tegid väikse rahadiili (kolmandale kohale buy-in tagasi), siis oli tegemist ka otsese "mullimänguga". Ebaõnnesõduriks osutus Kristo P., kes vastas Imre 1800 buttonitõstele suurelt blindilt 4000 all-iniga. Imre avas K-9s ja Kristo A-9, kuid flop tõi lauda K. Päris tühjade kätega Kristo siiski lahkuma ei pidanud, sest temale kuulus eelmainitud 2-2-2-A-A käega kaotatud bad beat auhind.

Kolmekesi mängu murrangupunkt toimus limbitud potis. Blindid 300/600; Kairit buttonil, Imre väiksel blindil, Maik suurel. Flop {8-Hearts}-{2-Diamonds}-{2-Spades}. Imre bet 1000, Maik fold, Kairit call. Turn {k-Spades}. Imre check, Kairit bet 1000, Imre call. River {9-Spades}. Imre bet 2000, Kairit call. Imre avab {5-Spades}-{3-Spades}, flopi bluff muutus riveril mastiks. Kairit oli flopanud {a-Hearts}-{2-Hearts}-ga kolmiku - järjekordne valus river.

Pärast seda kätt oli Imrel hiigelsuur chiplead ning armutult pressides suurendas ta ring-ringilt vastaste agooniat. IL: "No ma avasin ca 85% potte ja foldisin ainult absoluutsed prügikäed. Sellisest situatsioonist turniiripokkeri mängimise fiiling enam paremaks ei lähe - niimoodi karistamatult vastaseid terroriseerida on väga mõnus tunne ".

Kairit elimineeriti, kui kahel ministäkil oli mõlemal alles umbes 3000 chipsi (Imrel 30 000). Maik limpis väikselt blindilt, Kairit checkis. Flop K-K-J. Maik check, Kairit all-in, Maik call. Kairit avas J-8 ning põhimõtteliselt oli lootusetus seisus K-3 vastu. Pärast seda kätt jäi Kairitile 100 chipsi ja ta elimineeriti järgmise jaotusega.

Heads-up lahing kestis kümmekond kätt. Viimases jaotuses läks Imre buttonilt T-8 all-in ja 5000 chipsiga Maik callis A-4ga. Flop kummalegi mängijale abi ei andnud, kuid turn tõi lauda 8 ja tühi river lõpetas turniiri.

Classic Open 3300 eek no-limit holdem tulemused:

Imre L. - 11 100 eek

Maik V. - 6 900 eek

Kairit L. - 3 000 eek

Täna on kavas tõeline maiuspala sügava stäkiga mängimise sõpradele - kavas on 4950 kroonise sissemaksuga no-limit holdem turniir, kus algstäkk on 10 000 ja taseme pikkus 60 minutit! Turniir algab kell 18.00.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories