Eestlane sai EPT põhiturniiril 64 koha, võites 12600 eurot!

Eestlane sai EPT põhiturniiril 64 koha, võites 12600 eurot! 0001

Eile kolmanda päevaga jätkunud EPT San Remo põhiturniir tekitas Eesti pokkerimängijate kogukonnas tublisti elevust, sest meie mees Priit Brikker (pildil) läks heitlusesse suuruselt 13. stackiga. Kahjuks lõpetas ilusa turniiri valus bad beat.

Nimelt sai Priit otsustavas jaotuses kätte {q-Clubs}{q-Hearts}, millega ta läks all-in Michael Tureniec vastu, kes näitas {9-Spades}{9-Diamonds}. Olgugi, et Priit domineeris tugevalt, tõi flop {8-Clubs}{9-Clubs}{6-Clubs} lauda valusa üheksa, kuigi jättis Priidule mastitõmbe. Oute tõi juurde ka turn {10-Diamonds}, kuid river {4-Hearts} kahjuks päästvaks ei osutunud. See tähendas, et Priit Brikkeri mäng oli läbi ning tasuks 64. koht ning €12,600 suurune auhinnaraha. Tegemist oli esimese Eesti pokkerimängija cashimisega EPT põhiturniiridel läbi aegade. Meie poolt õnnitlused Priidule suurepärase mängu puhul - küll tulevad ka suured kordaminekud, sest sisu mehes ju on!

Turniir aga läks omasoodu edasi ning mängiti kuni 32 allesjäänuni. Juba kolmandat päeva järjest juhib ikka Dragan Galic, kelle stack on 1,386,000. Tuntud mängijatest on alles vaid Benjamin Kang ja Sami Kelopuro. Action jätkub täna pärastlõunal.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories