PartyGaming jõudis USA valitsusega kokkuleppele

PartyGaming jõudis USA valitsusega kokkuleppele 0001

Kokkuleppe kohaselt maksab ettevõte kokku 105 miljonit dollarit trahve, mis on jagatud järgmise kolme ja poole aasta peale. PartyGaming Ameerika Ühendriikides enam ei tegutse, USA turult lahkuti vahetult enne UIGEA (Ebaseadusliku internetimängu keelustamise akt) jõustumist 2006. lõpus. Kokkulepe käsitleb PartyGaming'u operatsioone enne 2006. aasta 13. oktoobrit.

PartyGamingu USAs tegutsemise ajal ei tegeletud spordipanustega, vaid ainult online hasartmängudega, mis aga olid USAs keelatud. Vastavalt kokkuleppe tingimustele peab ettevõte esitama seletuskirja, milles sisalduks järgnev: "Enne 13. oktoobrit 2006 PartyGamingu kasutusse mõeldud osa USA klienditehingutest, mida töödeldi kolmandate isikute poolt, ning muu mängimise ja maksmisega seotud tegevus, olid vastuolus USA seadustega." Nimelt pakkus PartyGaming kasiinostiilis mänge.

PartyGamingut ei võeta ühegi oma USAs sooritatud tegevuse eest vastutusele. Kommenteerides tänast teadaannet, ütles Party' tegevjuht Jim Ryan: "Meie seisukohalt on USA institutsioonide hinnang PartyGamingu jaoks oluline. See pikk ja keeruline protsess, mis on lõpuks viinud rahumeelse lahenduseni USA ja meie vahel, tagab meie osanike ja meie parimad ärihuvid. Me oleme praegu heas seisus, et kasutada ära kõik oma sisemised ja lisaks ka strateegilised võimalused, mis varem meie käeulatusse ei jäänud."

Läbirääkmised USA ja PartyGaming'u vahel käisid kaks aastat. Paljud on spekuleerinud, et muutlikul lahingutandril takistasid ettevõtte sulgemist lepingud võtmepartneritega, mis sundisid firmat laenu võtma. Lahendus kõrvaldas lõpuks USAga seotud riski, PartyGamingu aktsiad tõusid 16%. Kokkulepe rajas teed ka selles suunas, et USA otsustaks lähitulevikus online mängu legaliseerida ja reguleerida.

Teiste avalikult kaubeldavate online-mänge pakkuvate ettevõtete aktsiad, nagu näiteks 888 Holdings ja Sportingbet, tõusid samuti kahekohalise protsentuaalse sisalduse võrra ning analüütikute arvates kestavad sarnased tehingud USA börsil veel mõnda aega.

Toimetuse märkus: Liitu Party pokkeritoaga läbi PokerNewsi ning Sulle on garanteeritud 100% boonust kuni $500 koos eluaegse õigusega PokerNewsi freerollidel osaleda!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories