Algas Olympic Open Championship 2009

Algas Olympic Open Championship 2009 0001

Algas kevadine Eesti tähtsaim pokkerifestival Olympic Open Championship 2009, mida võib õigustatult lugeda (vähemalt üheks) tähtsaimaks Eestis toimuvaks pokkeriturniiriks. Toimub viis turniiri + supersatelliit põhiturniirile.

Eile õhtul juhatati mäng sisse super-satelliidiga põhiturniirile ning täna jätkub üritus warm-up 2550 EEK freezeout turniiriga. Kolmapäeval peetakse maha Terminaator-turniir ning neljapäeval Omaha rebuy turniir. Põhiturniir "No Limit Texas freezeout", osavõtutasuga 16400 EEK toimub reedel ja traditsiooniliselt on sellel turniiril välismängijaid oluliselt rohkem kui eestlasi.

05.-09.mai turniiridel on ka söögipaus, pakutakse sooja buffeed. Söögipaus on igal turniiril kell 19:30. PokerNews üritab kõikidel nendel turniiridel võimaluse piires silma peal hoida ning meie lugejaid toimunust teadvustada.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories