Jamie Gold ja Poker Icons lõid käed

Jamie Gold ja Poker Icons lõid käed 0001

2006. aasta WSOP põhiturniiri võitja sõlmis lepingu Poker Icons'iga, ühe kõige kiiremini laieneva pokkerimängijaid esindava agentuuriga. Gold alustab 2009 WSOP-d siiani läbi aegade suurima esikohapreemia võitjana ($12.000.000).

Gold on nimekatest pokkerimängijatest kõige filantroopsem. Alates WSOP põhiturniiri võidust on ta aidanud heategevusüritustega koguda 100 miljonit dollarit. Tema paljude saavutuste seas on heategevusliku Sunflower Children Charity pokkeriturniiri korraldamine, mis toimus samaaegselt Prantsuse kuulsa Cannes'i filmifestivaliga.

Everest Poker'i poolt sponsoreeritud turniir 17. mail tähistab tema esimest esinemist Poker Iconsi lipu all, kus ta ühineb Hollywoodi tähe Edward Nortoniga ("Rounders"). "Heategevustöö on mul nii südames," märkis Gold, "ja õnnelikul moel saan ma selle ühendada oma pokkerikarjääriga." Everest Poker määrab heategevusturniiri võitjale auhinnaks WSOP pääsme, lisaks pokkeriõpingud Goldi kaasabil.

Gold'i arvamus oma uue agentuuri kohta: "Olen Poker Icons'iga ühinemise tõttu väga põnevil. Nende rahvusvahelisus ja pokkerialane kompetents muudab selle suhte perfektseks. Ma näen sel partnerlusel tõepoolest tulevikku," ütleb Gold.

Mida Sa arvad?

Register to leave a comment

VEEL LUGUSID

Other Stories