Kevadblufi võitis Õismäe pokkeriklubi

Kevadblufi võitis Õismäe pokkeriklubi 0001

Reedel toimunud finaaliga said selgeks igakevadise võistkondliku pokkeriturniiri Kevadbluff 2009 parimad nii individuaalarvestuses kui võistkondlikult. Finaalis mängis mitmeid väga nimekaid Eesti pokkerimängijaid nagu näiteks Henri Käsper, Revo K. ning 2003. aastal Anniversary Tour'i põhiturniiril heads-up'is Juha Helppi enda alistanud Mart Pork.

05. juunil kell 17:00 alustasid poolfinaalidest kvalifitseerunud 8 parimat võistkonda heitlust võistkondliku preemiareisi ning erinevate auhindade nimel. Algstaadiumis mängiti niivõrd ettevaatlikult, et esimese tunniga kukkus turniirilt välja vaid 2 mängijat. Seejärel läks mängutempo üles ning kella 22:00 paiku jõuti alljärgneva finaallauani:

Nimi / Võistkond

Peter E. Entraction Go!

Revo K. Entraction Go!

Slava K. Entraction Go!

Mikko M. Entraction Go-Go!

Rasmus G. Entraction Go-Go!

Alar V. GILD

Kaupo K. Õige Valik

Mart P. Õismäe klubi

Toomas K. Õismäe klubi

Finaallauda mängiti pikalt ja ettevaatlikult enam kui kaks tundi. Favoriitideks said võistkondlikult kolme mängijaga finaallauda jõudnud "Entraction Go!" ja kahe mängijaga "Õismäe klubi". Nende teisedki liikmed olid toonud häid punkte oma võistkonnale ning rebimine oli tihe. Ja otsustavaks alles viimase kahe mängija omavaheline heads up mõõduvõtt.

Entraction Go! esindaja Peter E. ei ole pokkerilaudade taga kindlasti mitte algaja, kuid lõpuks pidi ta alla vanduma suure mängukogemusega vastasele. Individuaalarvestuse võidu võttis ja oma võistkonnale esikoha tõi Mart Pork võistkonnast "Õismäe Klubi".

Siinkohal siis parimad koos auhindadega:

Individuaalarvestus

1. Mart Pork (Õismäe Klubi) - NordicBet Superweekendi turniiripakett + Maxime Trijol XO konjak + pokkerikohver

2. Peter E. (Entraction Go!) - pokkerikohver

3. Mikko M. (Entraction Go-Go!) - pokkerikohver

* Lisaks said kõik finaalalauani jõudnud mängijad endale värske eestikeelse pokkeriraamatu.

Kevadblufi võitis Õismäe pokkeriklubi 101

Võistkondlik arvestus:

1. Õismäe Klubi - Seltskondlik nädalavahetus koos protseduuridega Saaremaal Grand Rose SPA-s (väärtusega üle 20 000 krooni) + 5 pudelit Maxime Trijol VSOP konjakit.

2. Entraction Go! - Seltskondlik lõõgastuspakett Tallink SPA-s (väärtusega 5000 EEK).

3. Õige Valik - Seltskondlik lõõgastuspakett Tallink SPA-s (väärtusega 5000 EEK).

Kevadblufi võitis Õismäe pokkeriklubi 102

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories