Kogu punkte Party pokkeritoas ja mängi meie $3000 freerollil!

Kogu punkte Party pokkeritoas ja mängi meie $3000 freerollil! 0001

Pokernews ja Party pokkerituba teatavad $3000 freerollist, mis on mõeldud neile, kes liitunud Party Poker'iga läbi PokerNewsi linkide. Sul tulev vaid teenida pisut punkte ning juba 16. juunil on Sul võimalus rahasajust osa saada!

Freeroll toimub kell 20:35 Eesti aja järgi (palume kontrollida pokkeritoa lobbyst) ning sellele kvalifitseerumine on äärmiselt lihtne. Sul tuleb vaid liituda Party pokkeritoaga läbi PokerNews linkide, teha (vähemalt minimaalne) deposiit ning teenida 25 mängijapunkti ajavahemikus 20. aprill (00:00 GMT) kuni 14. juuni (23:59 GMT). Kui Sa juba oled liitunud Party pokkeritoaga varem läbi PokerNewsi, siis oled sel turniirile samuti oodatud osalema kui täidada vajalikud tingimused.

PokerNews teeb kõvasti tööd, et kindlustada meie mängijatele häid võimalusi oma bankrolli suurendamiseks. Kui Sa ei saa sellel turniiri osaleda, siis vaata meie freerollide kalendrit

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories