Tony G on toonud ChipMeUp pakkujatele keni kasumeid

Tony G on toonud ChipMeUp pakkujatele keni kasumeid 0001

Kui PokerNews'i oma mees, maailmakuulus pokkerimängija Tony G (pildil), on edukalt mängimas Euroopa suurimatel turniiridel ning WSOP-l, siis saavad tema edust osa ka teised - need, kes on ChipMeUp'is ostnud endale Tony G osaluse!

Need osalused ning kasum ei ole olnud üldsegi mitte väiksed. Tony on tulnud kolmandaks EPT High Rollers turniiril ning saavutanud WSOP $40,000 sisseostuga turniiril kümnenda koha. Tema ROI on praegusel hetkel tervelt 67.32% ning ChipMeUp koguvõitude summa hiiglaslik $760,470. Aga Sul on veel võimalus saada osa Tony G võitudest WSOP** turniiridel #40 ja #49.

Kui oled ostnud kellegi mängija osakuid, siis jälgi toimuvat oma ürituste leheküljel. Sa saad chattida reaalajas ka teiste kasutajatega ning kasutada selleks ChipMeUp'i "kisakasti".

Mängijaprofiili sektsioonis on Sulle kättesaadavad kõik steigitud mängija andmed ning statistika, sealhulgas tema tulemused eelmistelt turniiridelt ning üldine mängija ROI. Niisamuti on mängija osakud leitavad ka ChipMeUp oksjonitel. See on suurepärane võimalus võita osalus vaid ühe pakkumisega, mille maksumus on alla dollari. Liikmed saavad hõlpsalt saata raha oma ChipMeUp kontole läbi pokkeritubade ning pakkumine on äärmiselt lihtne.

Igal päeval võib leida ChipMeUp lehelt nii tundmatute pokkerimängijate kui maailmakuulsate staaride osakute müügipakkumisi. Sa võid steikida nii tundmatut grinderit $5 MTT-l kui backida superässasid nagu Daniel Negreanu, Erik Seidel, Phil Ivey* jt. maailma suurimatel pokkeriturniiridel.

Tony G on toonud ChipMeUp pakkujatele keni kasumeid 101

Negreanu teine koht WSOP turniiril #23 aitas ChipMeUp pakkujal "DaMatrix"'i teha $20-st ligi $1,500

*Loetletud mängijad ei sponsoreeri ega oma ärihuvisid seoses PokerNews'i või ChipMeUp toodete, promode, teenuste ja oksjonitega.
**World Series of Poker ja WSOP on Harrah's Licence Company, LLC ("Harrah's") kaubamärgid. Harrah's ei sponsoreeri, toeta, ei ole seotud ega tegutse koos PokerNews Ltd või selle toodete, teenuste, kampaaniate või turniiridega.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories