WSOP 2009 päevik (6): Tom McEvoy võidukas tšempionite turniiril

WSOP 2009 päevik (6): Tom McEvoy võidukas tšempionite turniiril 0001

Esmalt võtame kokku tegelikult juba eile lõppenud WSOP "meistrite turniir" ning edastame ka PokerNewsi poolt kokkupandud vidematerjali.

Sellele turniirile oli kutsutud osalema 20 endist pokkeri maailmameistrit ning auhinnaks oli pandud välja täielikult restaureeritud 1970 Corvette Stingray. Vanim turniiril osalenu oli 80-aastane Amarillo Slim (1972. aasta maailmameister) ning "veteranidest" olid kohal ka 75-aastane Doyle Brunson ning WSOP põhiturniiridel rekordilised 10 korda cashinud 1986. aasta maailmameister Berry Johnston. Finaallauda jõudis liidrina 64-aastane Tom McEvoy (pildil), kes lõpuks turniiri ka võitis. Teise koha sai "ühe-turniiri-ime", 2002. aasta maailmameister Robert Varkonyi ning kolmanda 1995. aasta WSOP põhiturniiri võitja ning menukate pokkeriraamatute autor Dan Harrington.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories