Carbonis PokerNewsi $500 freerollid ja PokerNews Cupi kvalifikatsioonipääsmed

Carbonis PokerNewsi $500 freerollid ja PokerNews Cupi kvalifikatsioonipääsmed 0001

Populaarne freerollide seeria Carboni pokkeritoas jätkub. Kõikide PokerNewsi mängijate vahel jagatakse ära $500 ning osalemine on lihtsamast lihtsam: lae vaid Carbon Poker tarkvara oma arvutisse läbi PokerNews'i linkide, loo endale mängijakonto ning pane end turniirile kirja. Sa ei pea tegema deposiiti, koguma punkte ega mängima ühtegi jaotust - see pakkumine on täiesti erakordne ning võimaldab Sul oma bankrollile vundament laduda täiesti tühja koha pealt. Lisaks saab võitja pileti PokerNews Cup (PNC) Australia kvalifikatsioonifinaali väärtuses $220 ning Carbon Poker on välja pannud veel PNC paketid väärtuses $5,500. Osalema on oodatud ka kõik meie olemasolevad Carbon Poker mängijad.

Järgmine turniir toimub kolmapäeval, 22. juulil kell 23:45 (Eesti aeg) ning on leitav nime 'PokerNews $500 Cash Freerolls' alt pokkeritoa ooteruumist läbi 'Tournaments' > 'Private' (vaata joonist).

Carbonis PokerNewsi 0 freerollid ja PokerNews Cupi kvalifikatsioonipääsmed 101

Peale eelpool nimetatu toimub juulis veel üks freeroll - 29. juulil.

Nägemaks kõiki meie poolt pakutavaid freerolle, klikake eelnevale lingile. PokerNewsi promod on alati kasulikud alustavale mängijale ning erinevalt peakonkurentide omadest suhteliselt väikse osalejate arvuga.

Pane tähele! Kui siiski otsustad deposiidi teha, siis tea, et PokerNewsi mängijad saavad Carboni pokkeritoas lisaks fantastilise esimese deposiidi boonuse 200% kuni $1,000, millele lisanduvad $6,000 PokerNews Cup Austraalia freerollid 23. juulil ja 17. augustil!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories