Carbonis PokerNewsi $500 freerollid, deposiit pole vajalik!

Carbonis PokerNewsi $500 freerollid, deposiit pole vajalik! 0001

Homme jätkub populaarne freerollide seeria Carboni pokkeritoas. Kõikide PokerNewsi mängijate vahel jagatakse ära $500 ning osalemine on lihtsamast lihtsam: lae vaid Carbon Poker tarkvara oma arvutisse läbi PokerNews'i linkide, loo endale mängijakonto ning pane end turniirile kirja. Sa ei pea tegema deposiiti, koguma punkte ega mängima ühtegi jaotust - see pakkumine on täiesti erakordne ning võimaldab Sul oma bankrollile vundament laduda täiesti tühja koha pealt.

Osalema on oodatud ka kõik meie olemasolevad Carbon Poker mängijad.

Järgmine turniir toimub juba kolmapäeval 08. juulil kell 23:45 (Eesti aeg) ning on leitav nime 'PokerNews $500 Cash Freerolls' alt pokkeritoa ooteruumist läbi 'Tournaments' > 'Private' (vaata joonist).

Carbonis PokerNewsi 0 freerollid, deposiit pole vajalik! 101

Järgmised freerollid toimuvad juulis järgnevatel kuupäevadel:

- 15. juuli

- 22. juuli

- 29. juuli

Nägemaks kõiki meie poolt pakutavaid freerolle klikake eelnevale lingile. PokerNewsi promod on alati kasulikud alustavale mängijale ning erinevalt peakonkurentide omadest suhteliselt väikse osalejate arvuga.

Pane tähele! Kui siiski otsustad deposiidi teha, siis tea, et PokerNewsi mängijad saavad Carboni pokkeritoas lisaks fantastilise esimese deposiidi boonuse 200% kuni $1,000!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories