PokerStars purustas suurima netipokkeri turniiriga Guinnessi maailmarekordi

PokerStars purustas suurima netipokkeri turniiriga Guinnessi maailmarekordi 0001

Maailma suurim netipokkerituba PokerStars purustas sel pühapäeval iseendale kuulunud Guinnessi maailmarekordi, korraldades kõigi aegade suurima internetipokkeri turniiri, millest võttis osa 65 000 mängijat.

Pühapäeval ületati senine rekord lausa 30 000 inimesega, kuna viimati pääses PokerStars suurima netipokkeri turniiri korraldamise eest Guinnessi maailmarekordite raamatusse mullu 28. detsembril, kui rekordturniirist võttis osa 35 000 mängijat.

Uue maailmarekordi püstitanud võistlusele tuli mängijaid kokku 155 eri riigist üle maailma. Turniiri osalustasu oli vaid 1 dollar ehk pisut üle 11 krooni, ent auhinnafond ulatus lausa poolteise miljoni kroonini. Auhinnalisele kohale tulid 16250 edukamat ning võistluse võitis Ameerikast pärit mängija PokerStarsis nimega „004 license", kes teenis auhinnarahana ligi 150 000 krooni.

"Olles mänginud mitmetel erinevatel pokkerisaitidel, olen väga rõõmus, et lõpuks just PokerStarsi oma ainsaks pokkeritoaks valisin," ütles "004 license" pärast oma pühapäevast võitu. „Tänu väga paljudele hästi korraldatud turniiridele annab PokerStars kõigile mängijatele – isegi meile, kellel on vähem aega ja väiksem kogemus – sama suure võimaluse võita," märkis ta.

Samal päeval üritas rekordit ka teine suur netipokkerituba Full Tilt, kelle laeks jäi seekord 50 000 mängijat.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories