PokerNewsi $500 freerollid Carbonis, võitjale pääse PokerNews Cupi kvalifikatsioonile!

PokerNewsi $500 freerollid Carbonis, võitjale pääse PokerNews Cupi kvalifikatsioonile! 0001

Populaarne freerollide seeria Carboni pokkeritoas jätkub. Kõikide PokerNewsi mängijate vahel jagatakse ära $500 ning osalemine on lihtsamast lihtsam: lae vaid Carbon Poker tarkvara oma arvutisse läbi PokerNews'i linkide, loo endale mängijakonto ning pane end turniirile kirja. Sa ei pea tegema deposiiti, koguma punkte ega mängima ühtegi jaotust - see pakkumine on täiesti erakordne ning võimaldab Sul oma bankrollile vundament laduda täiesti tühja koha pealt. Lisaks saab võitja pileti PokerNews Cup (PNC) Australia kvalifikatsioonifinaali väärtuses $220 ning Carbon Poker on välja pannud veel PNC paketid väärtuses $5,500. Osalema on oodatud ka kõik meie olemasolevad Carbon Poker mängijad.

Järgmine turniir toimub kolmapäeval, 5. augustil kell 23:45 (Eesti aeg) ning on leitav nime 'PokerNews $500 Cash Freerolls' alt pokkeritoa ooteruumist läbi 'Tournaments' > 'Private' (vaata joonist).

PokerNewsi 0 freerollid Carbonis, võitjale pääse PokerNews Cupi kvalifikatsioonile! 101

Järgmised augustikuu freerollid toimuvad - 12, 19. ja 26. augustil.

Nägemaks kõiki meie poolt pakutavaid freerolle, klikake eelnevale lingile. PokerNewsi promod on alati kasulikud alustavale mängijale ning erinevalt peakonkurentide omadest suhteliselt väikse osalejate arvuga.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories