PokerNewsi $500 freerollid Carbonis, võitjale pääse PokerNews Cupi kvalifikatsioonile!

PokerNewsi $500 freerollid Carbonis, võitjale pääse PokerNews Cupi kvalifikatsioonile! 0001

Populaarne freerollide seeria Carboni pokkeritoas jätkub. Kõikide PokerNewsi mängijate vahel jagatakse ära $500 ning osalemine on lihtsamast lihtsam: lae vaid Carbon Poker tarkvara oma arvutisse läbi PokerNews'i linkide, loo endale mängijakonto ning pane end turniirile kirja. Sa ei pea tegema deposiiti, koguma punkte ega mängima ühtegi jaotust - see pakkumine on täiesti erakordne ning võimaldab Sul oma bankrollile vundament laduda täiesti tühja koha pealt. Lisaks saab võitja pileti PokerNews Cup (PNC) Australia kvalifikatsioonifinaali väärtuses $220 ning Carbon Poker on välja pannud veel PNC paketid väärtuses $5,500. Osalema on oodatud ka kõik meie olemasolevad Carbon Poker mängijad.

Järgmine turniir toimub kolmapäeval, 5. augustil kell 23:45 (Eesti aeg) ning on leitav nime 'PokerNews $500 Cash Freerolls' alt pokkeritoa ooteruumist läbi 'Tournaments' > 'Private' (vaata joonist).

PokerNewsi 0 freerollid Carbonis, võitjale pääse PokerNews Cupi kvalifikatsioonile! 101

Järgmised augustikuu freerollid toimuvad - 12, 19. ja 26. augustil.

Nägemaks kõiki meie poolt pakutavaid freerolle, klikake eelnevale lingile. PokerNewsi promod on alati kasulikud alustavale mängijale ning erinevalt peakonkurentide omadest suhteliselt väikse osalejate arvuga.

VEEL LUGUSID

Mida Sa arvad?