888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Doyle Brunson asutas Poker Hall of Shame'i

Doyle Brunson asutas Poker Hall of Shame'i 0001

Me pole ainukesed, kelle arvates läheks pokkeris vaja rohkem häid eeskujusid. Pokkeri ristiisa Doyle Brunson on otsustanud oma blogis selles asjas pisut kaasa rääkida. Ta on seadnud üles The Poker Hall of Shame'i, kuhu satuvad mängijad, kes käituvad diilerite või/ja teiste mängijatega solvavalt ning ebameeldivalt. Sõpruse säilitamise huvides peavad kõik The Poker Hall of Shame'i kandidaadid olema surnud.

Brunson loodab, et see inspireerib elavaid mängijaid lauas paremini käituma. "Ma pole iialgi näinud, et Chip Reese kaotaks kontrolli või et Barry Greenstein kedagi solvaks. Me peaksime nendelt õppima," ütleb ta oma blogis.

Esialgu on ta The Poker Hall of Shame'i vastu võtnud kuus mängijat (nagu ka kuulsuste Poker Hall, mis alustas kuuega). Need kuus on Puggy Pearson, John "Doc" Holliday, Nick "Shoeshine" Simpson, "N-word" Nate Lanette, Stu Ungar ja Nick Vacchiano.

Kindlasti on huvitav jälgida, kuidas inimesed Brunsoni blogile regeerivad, sest siiani on taolised blogid üsna elavat vastukaja leidnud (kasvõi näiteks hiljuti Daniel Negreanu blogist) tekkinud poleemika. Doyle Brunson ei hoia end kindlasti tagasi, kui on vaja oma seisukoht ühel või teisel viisil välja öelda. Üks on aga kindel, TexDollyga me jännata ei taha.

Loe Doyle Brunsoni blogist täpsemalt, mispärast ta just need kuus mängijat häbiposti pani.

VEEL LUGUSID

Mida Sa arvad?