PokerNewsi lühiuudised: Ioli Supernova Elite's, Hansen sõlmis Iveyga kihlveo

PokerNewsi lühiuudised: Ioli Supernova Elite's, Hansen sõlmis Iveyga kihlveo 0001

Kaheksa kuuga Supernova Elite tasemele

Aasta alguses otsustas Mark Ioli loobuda oma põhikohast Marylandi ülikoolis ja mängida selle asemel täisajaga pokkerit. Ta tahtis saavutada Supernova Elite staatuse ning keskendus täielikult oma eesmärgi saavutamisele.

"Eelmise aasta lõpus jõudsin ma otsusele saada Elite'i," ütles Ioli. "Sellest pole muidugi midagi, et see juhtus tegelikult vaid juhuse läbi."

Alustades 24 lauaga $1/$2 ja $2/$4 NLHE ning mitmel $3/$6 ja $5/$10 laual, liikus ta peagi edasi $10/$20 ja $25/$50 mängudesse. Sihi saavutamine võttis kaheksa kuud. Ioli on neljas mängija, kes sel aastal VIP Supernova Elite staatuseni jõudis.

Rohkem infot Ioli kohta leiad tema PokerStarsi blogist. Kui soovid saada teada, mis hüved selle mängijatasemega kaasnevad ja kuidas sinna jõuda, loe meie PokerStarsi ülevaadet.

Veel üks põhiturniiri kihlvedu

TwoPlusTwo foorumis kirjutatakse, et Gus Hansen võib võita üle miljoni dollari, kui Phil Ivey (pildil) võidab põhiturniiri. Nimelt on ta sõlminud Ivey peale kihlveo. Full Tilti Pro Chatis küsiti pühapäeval Hansenilt, kas ta on Ivey peale kihla vedanud ning milline on sellisel juhul koefitsent. Hanseni vastus kõlas: "1:55 vastu $20K eest." Nii on Phil Ivey põhiturniiri kihlveonimekirja lisandunud veel üks panus.

Hansen kinnitab lugu ka Taani uudiste blogis.

Tee endale konto Full Tilt pokkeritoas ja mängi proffidega.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories