Marek Kolgi pokkerinurk: 7 ja 2 eri mastist

Marek Kolgi pokkerinurk: 7 ja 2 eri mastist 0001

Ülesanne: Kuue mängijaga Texas Hold em`i lauas on sulle jagatud kätte kurikuulus kaartidepaar – 7 ja 2 eri mastist. Kõik kuus mängijat on näinud ära nii flopi kui turni ning sel hetkel on sinu võimalus võita pott 0%. Ent sul on ometi võimalus saada osa rahast tagasi (eeldades, et panustamist ei toimu).

Ühel vastasel on käes poti äss ja teisel poti kuningas. Veel on teada, et ühel mängijaist on käes 2 potit ning temal on võimalus võita kogu pott täpselt iga kolmas kord peale viimast kaarti. Samas kaotab ta hetkel isegi sinu käele! Ükski teine mängija peale tema aga potti võita ei suuda.

Laual on avatud ainult mustad kaardid ning ruutusid on mängus ühe võrra enam kui ärtusid. Samuti on välja jagatud kaart, mis pannakse alati esimesena lauale kaardimängus „Ärtu" (Hearts).

Küsimus: Millised kaardid on käes kõigil kuuel mängijal ja millised 4 kaarti on laual avatud?

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories