Marek Kolgi pokkerinurk: kes ütles, et kaks ja kolm on halb käsi?

Marek Kolgi pokkerinurk: kes ütles, et kaks ja kolm on halb käsi? 0001

Ülesanne: Istud Texas Holdem`i 10 mängijaga lauas BB-l ja sinu käes on kaardid 2 ja 3. Kõik vastased on jaotuses kaasas ning turniks on lauale pandud {a-Clubs},{a-Diamonds}, {a-Hearts}, {k-Spades}. Pole just paljulubav situatsioon?

Asja teeb halvemaks tõik, et sinu kõrgeim kaart on eelneva mängija (SB) poolt domineeritud parema kikkeriga (sama kehtib ka kõigi teiste eelnevate kaardikombinatsioonide kohta vastu kellaosuti liikumissuunda, välja arvatud üks mängija).

Ja ometi on võimalik, et isegi selles seisus võib antud armetu käsi omada matemaatiliselt positiivset ootust! Eeldusel, et keegi ei panusta.

Küsimus: mis kaardid on käes ülejäänud üheksal mängijal?

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories