Lühiuudised: Phil Ivey kihlveod, seven-deuce Cereus võrgustikus ja muud

Lühiuudised: Phil Ivey kihlveod, seven-deuce Cereus võrgustikus ja muud 0001

PokerNews heidab ülevaatliku pilgu pokkerimaailmas toimuvale ning edastab meie lugejateni valiku aktuaalseid lühiuudiseid.

Phil Ivey: kihlvedudelt saladuse kate eemaldatud

Ta on tuntuim mängija selle aasta WSOP finaallauas. Bodog.com'is on Ivey koefitsent üks neljale, et just tema võidab 2009 WSOP. Esimese koha auhind $8,5 miljonit ei muuda aga kuidagi neid summasid, mis Phil Iveyl (pildil) juba on kihlvedudes. Inimesed on nädalaid spekuleerinud, milliseid kihlvedusid ta sõlminud on.

Tom Dwan, Phil Gordon ja Andy Bloch on kõik sõlminud Iveyga salajased kihlveod. Kui Ivey võidab, jääb Dwan jääb ilma ühest miljonist dollarist. Hiljutises Full Tilt Podcast'is vastas Gordon küsimusele kihlvedude kohta, et ta oli "quaking in his boots". Ka tuli Gordon lagedale uudisega, et Andy Bloch võib oma kihlveoga kaotada kaks miljonit dollarit, mida Bloch ise ka kinnitas öeldes, et kihlvedu sõlmiti ajal, kui põhiturniirilt oli lahkunud 2.400 mängijat ja oddsid olid 99-1. Andy panustas $20.000. Hetkel pole veel teada, kas kihlvedusid on sõlmitud ka teiste mängijateg, kuid üks asi on selge – põhiturniiri võidu korral võidab Phil Ivey palju rohkem kui $8,5 miljonit auhinnaraha.

Kihlvedusid saab sõlmida Bodogis.

PokerStars läheb ekstreemsusteni

WCOOP on PokerStarsi esindussari. Seepärast ei tule üllatusena, et nad tahavad anda endast parima. PokerStars lisab üritusele spetsiaalse satelliitide sarja, kus on kohti miljoni dollari eest ning mis on nimetatud "WCOOP ekstreemsatelliitideks". Satelliidid algasid juba 4. augustil ja toimuvad igal päeval 16. augustini.

Igale satelliidile on lisatud ca. 50-100 kohta ja nad algavad $7.50-lt. "Me oleme lisaväärtusena sõna otseses mõttes lisanud miljoni dollari väärtuses kohti," ütles pokkeritoa mänedžer Mike Jones.

Et näha täielikku satelliitide nimekirja ja 2009 WCOOP ajakava, külasta lehekülge www.wcoop.com.

Cereuses tulemas 7-Deuce mäng

Cereus Poker Network juhatas täna sisse 7-deuce Hold'emi. 7-deuce mäng on lihtne: võites käe kaartidega 7-2, saad boonuse. Seda mängu on live rahamängudes aastaid mängitud.

Sõltuvalt sellest, kas mäng on full või short-handed, tuleb 7-Deuce laudades mängijal lisada kõrvalpanus, mille suurus on tavaliselt 1,5 kuni 2 big blindi. Iga kord, kui mängija võidab 7-2-ga, saab ta kõrvalpanuse lisaks.

Ultimate Bet ja Absolute Poker on ainukesed online pokkeritoad, mis praegu 7-Deuce Hold'em'i pakuvad. Neil toimub praegu 15-päevane kampaania. Iga mängija, kes võidab 7-2-ga, saavad punkti. 10 parimat auhinnatakse kampaania lõpus $500-ga low-stakes mängudes või $1.000 high-stakes mängudes. Lisaks saavad mängijad, kes jõuavad kahe kampaanianädala jooksul esisaja hulka 100, sissepääsu $5.000 freerollile.

Testi oma oskusi Ultimate Bet 7-2 laudades või Absolute pokkeritoas.

WSOP aasta mängija Jeffrey Lisandro sai mängukeelu?

Hiljuti on online-foorumites levinud kõmu, et selle WSOP aasta mängija Jeffrey Lisandro mängis parajasti Limit Hold'emi, kui ta vihastas kaotuse pärast ning viskas oma kaardid diilerile. Väidetavalt määrati talle mängukeeld üheks nädalaks. "Keegi rääkis mulle täna, et ta on saanud mitu eluaegset mängukeeldu, kuid need on pärastpoole unustatud."

Diileritega peaks siiski katsuma natuke paremini läbi saada. Sa võid olla küll võitnud käevõru kolmes erinevas pokkerivormis, kuid kui kõmu vastab tõele, siis tuleb kahjutundega nentida, et härra Lisandro on liiale läinud.

Näita meile, et sa oled meie fänn PokerNews FaceBook'i kommuunis.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories