Party pokkeritoas tasuta $50!

Party pokkeritoas tasuta $50! 0001

Nüüd on uutel mängijatel võimalus saada oma pokkerikontole $50 tasuta ja oma rahaga riskimata, kui nad registreeruvad Party pokkerituppa läbi PokerNewsi, käia läbi ettenähtud sammud ning kasutada boonuskoodi EE50FREE. Kordame üle, et ise EI PEA mingit deposiiti tegema!

See on hea võimalus teha järele Annette Obrestad'i ja Chris Moormani, kelle miljonid pokkeris võidetud dollarid said alguse just deposiidivabadelt freerollidelt. Kui sa oled uus mängija või lihtsalt ei taha oma bankrolliga riskida, on praegu ideaalne võimalus teha midagi mitte millestki tänu Party pokkeritoale ja Pokernewsile.

*Mängijad peavad viima lõpuni registreerumise protsessi ja ootama vastust PokerNewsi käest. Kui sellega on kõik korras, siis kannab PokerNews tema mängijakontole $25. Ülejäänud $25 kantakse mängija PartyPoker kontole, kui ta on teeninud vähemalt 200 PartyPoker punkti järgneva 45 päeva jooksul. Me soovitame Sul läbi lugeda kõik promo tingimused enne selles kaasalöömist.

Party pokkeritoas tasuta ! 101

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories