PokerNewsi lühiuudised: Hansen kehvas seisus, Boku87 uuel väljakutsel

PokerNewsi lühiuudised: Hansen kehvas seisus, Boku87 uuel väljakutsel 0001

Gus Hanseni allakäik

Full Tilti profil Gus "The Great Dane" Hansenil (pildil) on viimastel kuudel üsna halvasti läinud. Suured bankrollide kõikumised pole pokkerimängijate seas midagi ebatavalist, kuid antud juhul on tegemist eriti halva variandiga.

Aasta esimesel kolmel kuul oli Hansen Full Tilti kõige suurema kasumiga mängija. Ta oli kolme miljoni dollariga plussis. Ent aprillis olukord muutus ning kehvad ajad kestavad siiani, paranemist pole märgata. Hansen on mänginud alates 1. aprillist kuni 12. augustini 93 975 kätt, mis on teda viinud umbes viie miljoni dollariga miinusesse.

Boku87 väljakutse #2

Märtsis kasvatas Boku87 sajast dollarist kahe nädalaga $10 000. Nüüd tahab ta aga astuda sammu edasi ning teha viiest dollarist aastaga $100.000. TwoPlusTwo foorumis on väljakutset kommenteeritud tänase seisuga 128 lehekülge.

Boku87 mängib PokerStarsis, alustades 10 sendi SNG-st ja $0.02/$0.04 limit hold'em rahamängudest. Ta „töötab" kaheksa tundi päevas. Algus tehti 15. juulil ning juba on Boku87 jõudnud $13 756,33-ni. Pole paha! Midstakes-mängijad, vaadake ette!

Pikemalt kirjutatakse Boku87 väljakutsest PokerStarsi veebilehel.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories