PokerNewsi top 10: Skandinaavia mängijad, 2. osa

PokerNewsi top 10: Skandinaavia mängijad, 2. osa 0001

Eile andsime teile ülevaate parimatest Skandinaavia pokkerimängijatest, kes on asetunud kohtadele 6-10. Täna võtame luubi alla esiviisiku.

5. Annette Obrestad (Norra)

Kuulsaim ja meisterlikem Skandinaavia naismängija Obrestad on võitnud live turniiridelt kokku 2,7 miljonit dollarit, ilma et oleks kunagi osalenud mõnel Ühendriikide turniiril. See aga muutub varsti, sest septembris saab Obrestad lõpuks ometi 21-aastaseks. Suurima raha kasseeris ta sisse WSOPE põhiturniiril 2007. aastal, kus võitis esikoha eest £1.000.000, kuid selleks ajaks oli Obrestad teeninud juba üle miljoni dollari.

4. Thor Hansen (Norra)

Hanseni viis cashi selle suve WSOP-l viis teda turniiriteenistuste edetabeli 46. kohale. Hansenil on kaks WSOP käevõru ja ta nimetati 2005. aastal Norra Aasta Pokkerimängijaks. Kahe aastakümnega on tal turniiridelt üle 2,6 miljoni dollari sissetulekuid.

3. Chris Björin (Rootsi)

Björini pokkerikarjäär sarnaneb veidi Thor Hanseni omale, ulatudes samuti 20 aasta tagusesse aega. Björin on WSOP-l kokku 47 korda rahadesse jõudnud ning nagu Hansengi võitnud kaks käevõru. Ta tuli kolmel korral rahadesse ka sel suvel, nende seas põhiturniiri 156. koht. Elu jooksul on ta turniiridel taskusse pistnud üle nelja miljoni dollari.

2. Peter Eastgate (Taani)

Eastgate'i võit möödunud aasta WSOP põhiturniiril lennutas ta kiiresti Skandinaavia mängijate kõigi aegade rahalisti tippu. Kuigi selle aasta põhiturniiri 78. koha eest sai ta vaid $68.789, oli eelmisel aastal võidetud auhinnaraha $9,1 miljonit. Ent vahest tõi selleaastane langus 23-aastasele pokkeritähele isegi rohkem tunnustust oskuste eest lauas.

1. Gus Hansen (Taani)

Gus Hanseni (pildil) triumfile kõige esimesel World Poker Tour turniiril, 2002 Five Diamond Classicul, järgnes teine võit aasta hiljem 2003 L.A. Poker Classicul, mis tegi teda tuntuks mitte ainult muljetavaldava mängijana, vaid ka teletähena kohe "pokkeribuumi" alguses, sest Hanseni väljakutsuv mängustiil paelus vaatajaid. Kuigi tal pole veel senini õnnestunud jõuda oma esimese WSOP käevõruni, on Hansen siiski teeninud turniiridelt tervelt 7,4 miljonit dollarit, mille seas on ka mitmeid etteasteid 2004 (150. koht), 2007 (61. koht), ja 2008 (160. koht) WSOP põhiturniiril.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories