Pokkeriportaali PokerListings asutaja mõrvati Rootsis

Pokkeriportaali PokerListings asutaja mõrvati Rootsis 0001

Politsei poolt avaldatud info kohaselt leiti Andreas Oscarsson (pildil) mahalastuna oma lapsepõlvekodust Trollhattanil, Rootsis. 36-aastane pokkeriportaali PokerListings asutaja, kes resideerub hetkel USA-s, oli parajasti puhkusel oma kaheaastase pojaga, kui majja murdis sisse kurjategija, kes tulistas voodis lamavat Oscarsson'i. Mehe poeg viibis tulistamise hetkel toas ning on hetkel kriisikeskuse töötajate hoole all.

Mõrva motiiv ei ole teada, kuigi politsei on küsitlenud nii Oscarsson'i sugulasi kui naabreid süüdlase leidmiseks. "Algne krimaaluurimine on tunnistanud juhtunu mõrvaks või tahtlikuks tapmiseks," ütles Robert Edh, Göteburgi politsei avalike suhte osakonna juht.

Kogu maailma pokkeritööstus on šokis, sealhulgas PokerNewsi meeskond. "Kuigi PokerListingute näol oli tegemist meie ühe suurima konkurendiga, oleme me alati imetlenud ja austanud Andreas't ning oleme väga murtud seda uudist kuuldes. Meie mõtted on koos tema perega", ütleb PokerNewsi omanike ringi kuuluv Damon Rasheed, praegune PokerNewsi juhtivkonsultant. Tony G lisab, "kogu PokerNews'i pere on ülimalt kurb, et meie suur rivaal on lahkunud".

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories