WPT Enterprises müüb vara Gamynia Limitedile

WPT Enterprises müüb vara Gamynia Limitedile 0001

Hoolimata raportitest, mis teatasid World Poker Tour Enterprises, Ltd. (WPTE) teise järjestikuse kvartali suurest kasumlikkusest, andis WPT Enterprises esmaspäeval teada peaaegu kogu oma vara müümisest Gamynia Limitedile vaid veidi üle 9 miljoni dollari eest.

Gamynia jätkab kõiki WPTE operatsioone, sealhulgas televisiooni, sponsorlust, levikut ja litsensiühikuid ning online mängu turgu puudutavaid tehinguid. Lepingu kohaselt müüb WPTE ka oma teleraamatukogu, millega kaasnevad kõik seotud intellektuaalsed omandiõigused, kaubamärgid, ärinimed ja aineline isikuomand. WPTE sõltub oma rahast ja selle ekvivalentidest, kindlatest investeeringutest ning tulevasest välismaisest sponsorlusest World Poker Tour'i neljandast, viiendast ja kuuendast hooajast ning esimesest Professional Poker Tour'i hooajast PartyGamingus, samuti seitsmenda hooaja World Poker Tour Pokerstarsi litsentsist. WPTE säilitab ka kontorirendi kohustused ja kõik oma kohustused töötajate ees.

Kuna tehing sõltub aktsionäride heakskiidust, on grupp juba 39% WPTE aktsiate omanikelt saanud vastavasisulise nõusoleku. Mitte ühtegi rahalist tulu ei jagata ettevõtte aktsionäridele, sest WPTE plaanib sularaha kasutada arenguks või mittepokkerilise äri jaoks.

President ja WPT Enterprises'i CEO Steve Lipscomb usub, "et see äritehing võimaldab World Poker Tour'il realiseerida oma täielik potensiaal nii oma olemasoleva äri kui ka tulutoova online mängu turu kaudu. Gamynia ja tema partnerite valduses on kõrgelt hinnatud ressursid, mis aitavad World Poker Tour'i tõhusamalt investeerida."

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories