888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

WPT Enterprises müüb vara Gamynia Limitedile

WPT Enterprises müüb vara Gamynia Limitedile 0001

Hoolimata raportitest, mis teatasid World Poker Tour Enterprises, Ltd. (WPTE) teise järjestikuse kvartali suurest kasumlikkusest, andis WPT Enterprises esmaspäeval teada peaaegu kogu oma vara müümisest Gamynia Limitedile vaid veidi üle 9 miljoni dollari eest.

Gamynia jätkab kõiki WPTE operatsioone, sealhulgas televisiooni, sponsorlust, levikut ja litsensiühikuid ning online mängu turgu puudutavaid tehinguid. Lepingu kohaselt müüb WPTE ka oma teleraamatukogu, millega kaasnevad kõik seotud intellektuaalsed omandiõigused, kaubamärgid, ärinimed ja aineline isikuomand. WPTE sõltub oma rahast ja selle ekvivalentidest, kindlatest investeeringutest ning tulevasest välismaisest sponsorlusest World Poker Tour'i neljandast, viiendast ja kuuendast hooajast ning esimesest Professional Poker Tour'i hooajast PartyGamingus, samuti seitsmenda hooaja World Poker Tour Pokerstarsi litsentsist. WPTE säilitab ka kontorirendi kohustused ja kõik oma kohustused töötajate ees.

Kuna tehing sõltub aktsionäride heakskiidust, on grupp juba 39% WPTE aktsiate omanikelt saanud vastavasisulise nõusoleku. Mitte ühtegi rahalist tulu ei jagata ettevõtte aktsionäridele, sest WPTE plaanib sularaha kasutada arenguks või mittepokkerilise äri jaoks.

President ja WPT Enterprises'i CEO Steve Lipscomb usub, "et see äritehing võimaldab World Poker Tour'il realiseerida oma täielik potensiaal nii oma olemasoleva äri kui ka tulutoova online mängu turu kaudu. Gamynia ja tema partnerite valduses on kõrgelt hinnatud ressursid, mis aitavad World Poker Tour'i tõhusamalt investeerida."

VEEL LUGUSID

Seotud turniirid

Mida Sa arvad?