Küprose WPT finaallaua eelvaade

Küprose WPT finaallaua eelvaade 0001

Eesti pokkerisõpru ootab täna ees tõeline triller, kui Janar Kiivramees alustab World Poker Tour`i finaallauas heitlust kõlava tiitli ja rohkem kui 6 miljoni krooni suuruse auhinnaraha peale. 3 aastat tagasi sai Marek Kolk "UK Poker Open" võidu eest $250 000 ning see saavutus on senini püsinud eestlase suurima võidusummana pokkeriturniiridelt. Kas täna kirjutab Janar Eesti pokkeri ajaloo uueks?

Tegime lühikese finaallaua eelvaate mängijatest, kellega Janar täna rinda peab pistma.

Rony Jazzar (stäkk 1,8 miljonit) ja Uri Keidar (stäkk 1,7 miljonit) - kahe chipliidri kohta pole pokkeri andmebaasides paraku ühtegi märget.

Janar: "Tõenäoliselt on tegemist kohalike ärimeestega. Mängivad üsna selgekoelist mängu, eriti enne floppi. Trikke ja muuve nad tõenäoliselt tegema ei hakka, kuid muidugi ei tohi valvsust kaotada."

Rep Porter (stäkk 1,1 miljonit) - finaallaua kogenuim mängumees, võitnud pokkeriturniiridelt auhinnarahana üle miljoni dollari. Tõenäoliselt terav ka lühikese laua mängus, sest selle aasta kevadel võidetud WSOP-võru tuli 6-max no-limit holdem turniirilt. WPT finaallaua kogemus veel puudub, kuid rahadesse on ta jõudnud juba viiel WPT-turniiril. Väga ohtlik vastane.

Thomas Bichon (stäkk 1,1 miljonit) - prantslane on teeninud pokkeriturniiridelt ligi $100 000, suurimateks saavutusteks on $15 000 WPT Bellagio Cup`i 38. koht ($32 320) ja $5 000 Bellagio Cup V 4. koht ($45 400).

Steve Fung (stäkk 732 000) - uue põlvkonna agressiivne mängumees, kes Janari sõnul "kätt väristama ei hakka". Auhinnaraha pisut üle $100 000, kõik eranditult USA-s peetud turniiridelt.

Janar Kiivramehe (stäkk 727 000) kommentaar tänase päeva eel: "Unelmate finaallaud oleks, kui Porter ja Fung oleks mu paremal käel, et saaks Jazzari ja Keideri blinde varastamas käia. Üldiselt on sees kummaline stoiline rahu, võiks nagu natuke närvis olla hoopis. Põhiline on siiski, et täna ise ei teeks sellist viga, mis sisse närima jääb."

Rahad jagunevad esikuuiku vahel järgmiselt:

1. $ 579,165

2. $ 380,645

3. $ 216,275

4. $ 121,115

5. $ 90,835

6. $ 73,535

Edu, Janar!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories