Naiste turniiri võitis mees!

Naiste turniiri võitis mees! 0001

Borgata Poker Openi naiste turniiri võitis mees. Abraham Korotki osales naiste turniiril arvatavasti seepärast, et ei leppinud kaotusega ja tahtis punkti kirja saada. Ning lõpetas turniiri võiduga. Two Plus Two foorumis tekitas see igatahes tulise arutelu.

Muidugi on igal asjal kaks külge. Ühe poole arvates ei tohiks naisteturniire üldse korraldada, sest see on väidetavalt diskrimineeriv, samas kui teine pool leiab, et see on just parim viis muuta valdavalt meeste pärusmaaks kujunenud spordiala naiste jaoks mõnusamaks.

Kõige kauem turniiril püsinud naissoost mängija oli Nicole Rowe, kes teenis teise koha eest üle $11.000. Rinnavähki põdev Rowe ütles: "Need 16 tundi olid minu jaoks vähivabad, ma unustasin täiesti oma tegelikkuse." Ta annetab $500 võidusummast rinnavähiuuringutele ning tasub ülejäänuga oma lõikuse eest. Korotki lubas samuti annetada osa võidetud rahast rinnavähi uuringute heaks.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories