November Nine'i hea õnn

November Nine'i hea õnn 0001

2008. aastal saavutasid Peter Eastgate, Ivan Demidov, Dennis Phillips, ja Ylon Schwartz mitmetel turniiridel häid tulemusi. Selle aasta grupist paistab silma Kevin Schaffel, kes sai hiljuti teise koha WPT Legends of Poker'il. Üheksandaks jäi seal 2009 November Nine'i teine liige Steven Begleiter.

Paljud on püüdnud välja nuputada, miks käib November Nine'i liikmeil käsi nii hästi pärast seda, kui nad on WSOP põhiturniiri finaali jõudnud, ent väga raske on pihta saada ühele konkreetseele põhjusele. Tõenäoliselt on neid mitu. Esimene põhjus peitub kindlasti kindlustundes ja eneseusalduses. Positiivne meelestatus on ülimalt tähtis, kui tahad häid tulemusi.

Teine võimalik põhjus, miks November Nine'i liikmeid tabab edu, on see, et nad ei muretse raha pärast. Nad on võitnud juba pisut üle miljoni dollari, nad ei kõhkle, kas riskida või mitte, sest nende majanduslik olukord on piisavalt turvaline. See võimaldab neil teha asju, mida enamik mängijatest kardab ning annab neile vastase ees suure eelise.

Kolmas võimalus puudutab November Nine'i mängijate rahulolu. Taas on otsustav õige vaimne seisund – mitte langeda stressi ja mõelda tüütutest argiprobeemidest. Need inimesed ei mõtle, kuidas maksta õpingute eest või tasuda kodulaen. Neil on hetkel olemas kõik vahendid, et kanda hoolt oma perekondade eest ja enamike inimeste jaoks on see suur asi. Kui mängijad on vabad mistahes takistustest, siis võivad nad keskenduda ainult mängule ja teha, mida nad kõige paremini oskavad: mängida pokkerit.

Neljas ja vahest kõige põnevam võimalus on see, et neil mängijatel lihtsalt veab. Kas kutsuda seda õnneks või variatsiooniks, kuid mängija peab võitma võtmekäed, et turniiril sügavale jõuda. Mingil põhjusel õnnestub November Nine`i liikmetel võita suures koguses väga halbade võimalustega käsi. Võta nüüd kinni, millest see tuleb.

Kuigi näib võimatu selgitada, miks November Nine'il nii hästi läheb, on üks asi kindel. Kui niisugune skeem paika peab, jätkavad November Nine'i liikmed esinemist kõrgeimatel tasemetel (vähemalt seni, kuni nad WSOP finaallaud ära mängitakse).

Registreeri oma pokkerikonto siin. Nii saad hakata üles ehitama oma bankrolli 2010 WSOP jaoks. 

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories