PokerNewsi lühiuudised: Annette_15 keelustatud, Mercier sai uue sponsori ja muud

PokerNewsi lühiuudised: Annette_15 keelustatud, Mercier sai uue sponsori ja muud 0001

Annette_15 nii-öelda keelustatud...
Annette "Annette_15" Obrestadi
(pildil) kujutatakse oma sponsori, Betfairi, ühel reklaamil. Reklaamil on Obrestadi foto, millel tekst "Online experience is measured in games, not years. Join the new breed. Annette_15".

Reklaamistandartite amet (Advertising Standards Authority) aga leidis, et reklaam võib mõjutada lapsi ja noorukeid ning meelitada neid internetihasartmängudes osalema, sest Obrestadi mängijanimes sisalduv "15" jätab mulje nagu oleks Anette 15-aastane. ASA andis Betfairile ranged instruktsioonid mitte näidata Obrestadi ühelgi reklaamil seni, kuni ta saab 25 aastaseks.

Pikemalt on juhtunust kirjas InTheNews.co.uk.
[B]Betfair ühineb OnGame Networkiga?
[/B]

Käivad kuuldused, et Betfair kavatseb jätta oma senise tarkvarasüsteemi ning ühineda OnGame Networkiga. Kui asi peaks tõepoolest teoks saama, tähendab see OnGame Networki jaoks meeletut hulka lisamängureid.

Isabelle Mercieril uus sponsor
Isabelle Mercier
ei kuulu enam PokerStars tiimi professionaalide hulka.Ta sõlmis lepingu BetClickiga, mis üritab pokkeriturul oma tähtsust kasvatada. BetClick avab veebileheküljed Belgias, Ungaris, Hollandis, Tšehhis ja Rumeenias ning loodab, et Isabelle saab liikumapanevaks jõuks, mis toob juurde hulgaliselt uusi mängijaid.

Mercier oli PokerStarsi tiimis viis aastat. Ta tegi endale nime 2004. aastal, kui võitis WPT Ladies Night II turniiri. Sealtpeale on tal stabiilselt hästi läinud ning viie aasta jooksul on ta turniirivõitudes teeninud umbes ühe miljoni dollari.

Rohkem infot leiad High Stakes News leheküjelt.
[B]Pokkerikeelud USAs teel ajaloo prügikasti?
[/B]

Ohutu ja Turvalise Internetihasartmängu Algatus
(Safe and Secure Internet Gambling Initiative) käivitas reklaamikampaania, mille eesmärk on lõpetada internetihasartmängude keelud USAs. Kuulutused ilmuvad The Huffington Postis, The Washington Posist, ja Politicos.

"Kongress otsib praegu võimalusi, kust leida raha tervishoiureformi ja teiste väärt programmide jaoks. Seega tuleks lõpetada internetihasartmängudele kehtestatud mõttetu keeld ning alustada miljarditesse dollaritesse ulatuvate maksude kogumist, mis praegu kaovad litsenseerimata, põrandaaluste hasartmänguoperaatorite taskusse, " ütles Safe and Secure Internet Gambling Initiative kõneisik Jeffrey Sandman.

Üks reklaamidest vihjab kolmekümnendatele aastatele, mil salakaubitsejad müüsid maha barrelite kaupa salaviina: "Lõpp keelule! Jälle. See ei töötanud alkoholiga, ei lähe läbi ka internetimängurlusega."

Meie võime vaid loota, et internetimängud käivad nüüdse hiiglasliku alkoholitööstuse jälgedes.

Edasi loe Safeandsecureig.org .
Miljoni dollari cash game

Avalikustati Full Tilt pokkeritoa miljoni dollari rahamängu neljanda hooaja osalejad. Nimekirjas on Full Tilt profid Phil Ivey, Chris Ferguson, Justin "Boosted J" Smith, Patrik Antonius, Gus Hansen, Mike Matusow, Allen Cunningham, ja Howard Lederer. Tom "Durrrr" Dwan, David Benyamine ja Doyle Brunson osalevad samuti.

Turniir on ainult kutsetega. Profid peavad lahingut Londonis 16. ja 17. septembril. Sari kantakse üle jaanuaris 2010 telekanalis Sky Sports.

[I]Kui soovid ise proffidega mängida, võid saada võimaluse avades oma Full Tilti konto siin.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories