Nädal internetipokkeris: Sahamies võitis Iveyga peetud heads-up matši, Dwanil tohutud kaotused

Nädal internetipokkeris: Sahamies võitis Iveyga peetud heads-up matši, Dwanil tohutud... 0001

Üle kahe nädala on möödunud ajast, kui "maratonas" high-stakes pokkeri lavalt lahkus, viies lõpule ühe internetipokkeri ajaloo metsikumatest spurtidest. Suve parimad päevad on jäänud selja taha. Paljud tuntud tegijad näitasid end selgi nädalal virtuaallaudades, ehkki tase kujunes tavalisest tunduvalt kehvemaks. Isegi nädala edukaim Ilari "Ziigmund" Sahamies saavutas oma 1,1 miljoni dollari suuruse kasumi veidi alla tuhande käega.

Tom "durrrr" Dwani käsi käis sel nädalal eriti halvasti, ta jäi üle $885.000 miinusesse. No-limit hold'emi ja pot-limit Omaha segus mängis Dwan nii Phil "OMGClayAiken" Galfondi, Di "Urindanger" Dangi, Steve "Zugwat" Silvermani, David Benyamine'i, David "POKERBLUFFS" Eldari kui ka Patrik Antoniuse vastu. Hold'emis õnnestus Galfondil endale haarata $104.000 pott, kui Dwan oma taskupaari üle hindas ning jõudis läbi raskuste flopini.

Four-handed $500/1.000 NLH-s avas Galfond buttonilt käe panusega $3.000. Dwan väiksel blindil kolmekordistas panust $9.200-le, mille Galfond callis. Pärast floppi {k-Hearts}{8-Diamonds}{3-Diamonds} panustas Dwan $42.300. Galfond insta-callis, omades kaartidega {k-Diamonds}{10-Diamonds} parimat paari ja king-high mastitõmmet, kuna Dwanil oli taskupaar {j-Spades}{j-Diamonds}. Turn tuli {2-Spades}, river {q-Clubs} ning Galfond sai poti endale.

Järgmisel päeval teenis Dwan rutiinse mänguga $100.000, kaotades nädalaga kokku siiski üle kolmveerand miljoni dollari. Ta osales õhtu kõige veidramas käes uustulnuka "kingsofcards" vastu, kes võitis hiigelpoti $207.000.

Seegi mäng oli four-handed $500/1.000 NLHE, kus "POKERBLUFFS" ja Patrik Antonius foldisid väiksel blindil istuvale "kingsofcards'ile". Ta tõstis panust $3.500-le ning Dwan kaitses oma suurt blindi. "Kingsofcards" panustas pärast floppi {10-Diamonds}{5-Clubs}{4-Diamonds} $5.600, Dwan tõstis panust $16.300-le, mida "kingsofcards" suurendas omakorda $35.200-le. Dwan läks stackiga $100.278 all in, mille "kingsofcards" callis, näidates kaarte {k-Hearts}{k-Spades} Dwani {3-Diamonds}{7-Diamonds} vastu. Turn {5-Spades} ja river {q-Spades} tõid poti "Kingsofcards'ile".

Teine oluline sündmus oli kahepäevane heads-up matš Phil Ivey ja Ilari "Ziigmund" Sahamies vahel. Laupäeva öösel istusid kaks meest $500/1.000 pot-limit Omaha laudades ja pidasid maha 200-käelise duelli, mille pani kinni Sahamies, teenides $270.000. Pühapäevases suurimas potis naeratas õnn Sahamiehele turnis ning see maksis Iveyle terve stacki. Toome siinkohal ära käe käigu.

Buttonil Sahamies avas käe kaartidega {q-Diamonds}{10-Spades}{8-Hearts}{7-Diamonds}, panustades $3000. Ivey kaartidega {a-Clubs}{a-Diamonds}{j-Clubs}{5-Clubs} kolmekordistas panust $9.000-le ning Sahamies callis. Pärast floppi {10-Diamonds}{9-Hearts}{2-Hearts} suurendas ülepaariga Ivey panust $14.000-le ning Sahamies callis top paariga. Turn {10-Clubs} viis Sahamiehe juhtima, kuid Ivey vastas $37.000 suuruse betiga. Sahamies tõstis $74.000-le ning Ivey callis all in. Imet ei sündinud ka riveril {9-Diamonds} ning Sahamies võitiski $165.000 poti.

Nädala suurimad võitjad ja kaotajad

Selle nädala suurimad võitjad(3.-9. sept.): Ilari "Ziigmund" Sahamies (+$1,1 miljonit), Di "Urindanger" Dang (+$430.000), David "POKERBLUFFS" Eldar (+$178.000).

Kaotajad: Tom "durrrr" Dwan (-$756.000), Phil Ivey (-$375.000), David Oppenheim (-$257.000).

Suurimad internetipokkeri sündmused toimuvad iga päev Full Tiltis. Registreeru läbi PokerNewsi linkide, et jõuda ka ise internetipokkeri tegijate hulka!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories