Ultimate Beti pettuseskandaali peategelane on Russ Hamilton, 31 petturi nimesid ei avalikustata

Ultimate Beti pettuseskandaali peategelane on Russ Hamilton, 31 petturi nimesid ei... 0001

Kahnawake hasartmängukomisjon (Kahnawake Gaming Commission – KGC toim.) avaldas reedel oma lõpliku otsuse Ultimate Beti pettuseskandaali kohta. Ultimate Beti mängijatele tuleb tagasi maksta 22 miljonit dollarit, lisaks tuleb tasuda 1,5 miljoni dollari suurune trahv.

KGC litsentseerib ja reguleerib kõiki hasartmängudega seotud tegevusi Kahnawake mohikaanlaste reservaadi piires.

Reedene otsus annab ühtlasi ka teada, et Ultimate Beti emafirma Tokwiro poolt tarvitusele võetud meetmed on olnud piisavad, et jätta jõusse ettevõtte tegevusluba.

Juurdluse käigus leiti 117 kasutajanime, mis olid seotud 23 kontoga. KGC väitel asusid "paljud asjasse puutuvad andmed andmebaasis, mis sisaldas tõkestatud ajaloolisi logisid ning mida ei ole kasutatud alates veebruarist 2006 - veel enne, kui Tokwiro üldse Ultimate Beti omandamise vastu huvi tundma hakkas."

KGC reeglite kohaselt olid "enamik libakontodel kasutatud arvutiseadistusi ja IP aadresse otseselt seotud 1994. aasta pokkeri maailmameistri Russell Hamiltoni nimega. Enamus petvatest kontodest kandsid raha just läbi tema mängijakontode."

Kuigi Hamilton sai petuskeemist kasu kõige rohkem, kasutasid seadusevastaseid võtteid veel 31 inimest. Nende nimesid ei ole avalikustatud.

KGC ütles, et kuigi neil ei lasu kohustust algatada kriminaalsüüdistust, "kujundas komisjon pärast juriidiliste nõustajatega konsulteerimist seisukoha, et juurdluse käigus selgunud asjaolud annavad põhjust käsitleda juhtumit kriminaalkuriteona. Seepärast informeeris komisjon täidesaatvaid organeid ja teeb nendega täielikku koostööd."

PokerNews toob selle loo kohta jooksvalt uudiseid ka edaspidi.

Terviklikku KGC otsust võib lugeda sellest failist .

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories