Austraalia valitsusel soovitatakse netigambling seadustada

pokernews eesti

Austraalia valitsust nõustav sõltumatu komisjon (The Australian Productivity Commission) avaldas mikromajanduse kava, mis näeb muuhulgas ette ka internetihasartmängude liberaliseerimist Austraalias. Online pokkeri jaoks on see väga suur võit.

PokerNewsi emafirma iBus Media tegi koos 263 teise organisatsiooniga komisjoniga koostööd kava selles osas, mis puudutab online-hasartmänge Austraalias ning on komisjoni otsusega ülimalt rahul. Kuigi komisjoni soovitus ei anna garantiid valitsuse tegevusele, võtab Austraalia valitsus enamasti nende algatusi väga tõsiselt.

iBus Media arvates peaks Austraalia valitsus tühistama interaktiivse hasartmängu seaduse ja koos osariikide valitsustega algatama internetihasartmängu liberaliseerimise protsessi.

PokerNews'i juhtivkonsultant Damon Rasheed ütles samuti, et on vaimustunud komisjoni soovitustest tühistada interaktiivse hasartmängu seadus. “Me nõustume otsusega, et online hasartmängude riskid on seni arvatust madalamad ning et süsteemi libraliseerimine kahandaks Austraalias hasartmänguga seotud probleeme. Me ootame lõppraportit ja soovitame Austraalia föderaalsel valitsusel tungivalt tootluskomisjoni soovitusi kaaluda.”

Komisjoni täielikku kava saab lugeda siit.

PokerNews hoiab sündmustel silma peal ning toob Sinuni jooksvalt uudiseid Austraalias toimuvast.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories