Eesti Naiste Pokkeriliiga 2009 finaallaud selgunud

Eesti Naiste Pokkeriliiga

Eile lõppes 3. augustil alanud Eesti Naiste Pokkeriliiga esimene ehk internetivoor, milles 24 naist mängisid 2 korda nädalas PokerStarsi igaõhtust 11$ sissemaksuga 30 000$ garanteeritud turniiri ja selle käigus kogutud võiduraha läks arvesse liiga finaallaua moodustamisel ning mängumärkide jagamisel.

Rebimine oli pingeline, kaks esimest nädalat juhtis tabelit 'Gertsu', seejärel võttis kolmandal nädalal liidriohjad enda kätte 'rollingstone', kuid kohe järgmisel nädalal läks juhtima kõige regulaarsemalt rahadesse jõudnud 'kekenz', kes hoidis positsiooni 3 nädalat. Kõrgeim PokerStarsi päevaturniiril saavutatud koht saavutati seitsmendal mängunädalal ja päevaturniiril saadud kaheksanda koha eest sai 'rollingstone' hoobilt 566,29 liigapunkti. Kuigi 'rollinstone' pärast seda enam kordagi päevaturniiril rahadesse ei jõudnud, polnud seda finaallauda pääsemise ja esimese vooru esikoha mõttes enam ka vaja, sest tema tulemust ei suutnud ületada keegi.

Seda tihedam oli rebimine aga viiele ülejäänud finaalikohale. Esikuuikus said 10 nädala jooksul "ära käia" Gertsu, KassArtur, misasja, kassike, sibylline, maplet, kuid neil nimetatuil tuli siiski lõpuks oma koht parematele loovutada.

Siinkohal ongi au teatada, et pühapäeval toimuvas Eesti Naiste Pokkeriliiga live-finaalis mängivad:

1. rollingstone / Femme7Fatale - algstäkk 5670
2. GhostOrchid / Ghost Orchid - algstäkk 5250
3. kekenz / kekenz - algstäkk 5240
4. optimist / DeliverMeAAA - algstäkk 5170
5. Bluemorpho6/Bluemorpho6 - algstäkk 5170
6. kuriloom / kuriloom - algstäkk 5160

Kuna algstäkkide suurused on küllaltki võrdsed, on loota tasavägist heitlust! Kui seni on olnud tegemist väga sõbraliku võistlusega ja üksteisele käidi laua kõrval lausa kaasa elamas, siis nüüd tuleb omavahel võitlema hakata ja see on juba täiesti teine mäng (kuigi pokkerimängijale palju tuttavam) ning hoopis teistmoodi põnev.

Tiitel on selle nimel võitlemist igatahes väärt, sest selle turniiriga selgub ju Eesti 2009. aasta kõige parem naispokkerimängija!

Tuletame meelde, et peaauhindadeks on finaalis:
1. koht - karikas + PokerStars Live novembri, detsembri ja Live Grand Final'i piletid (koguväärtusega 5500 eeki)
2. koht - karikas + PokerStars Live Grand Final'i pilet (3300 eeki)
3. koht - karikas + PokerStars Live novembri pilet (1100 eeki)
lisaks kõigile finalistidele ka muid meeneid ja mälestusesemeid PokerStars'ilt ja PokerNews'ilt.

Kõik liigas aktiivsemalt osalenud mängijad (isegi need, kes finaallauda ei jõudnud) on nagu ühest suust kinnitanud, et said omamoodi kogemuse võrra rikkamaks ning tegemist oli juba esimeses voorus huvitava ettevõtmisega.

Kohtumiseni Naisteliiga osalejatega pühapäeval! Teistele tuleb turniirist väike kokkuvõte esmaspäevaks.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories