Järjekordne relvastatud rööv kodumängus USA-s

chipsid

Oklahoma Citys rööviti kodumängu ajal 22 inimest.

Ruumide rentija Jerry Gilchrist avas enda sõnul ukse, kuna üks mängijatest soovis lahkuda. Seda kasutasid ära kaks relvastatud meest, kes tungisid sisse ja nõudsid raha. Vigastada keegi õnneks ei saanud, kuid röövlite tekitatud kahju ulatus üle 12 000 dollari.

Igatahes ei ole ringkonnaprokurör illegaalse hasartmängu korraldamise pärast hagi esitanud. “See ei tule kõne allagi. Kui ringkonnaprokurör taotleks kriminaalmenetluse algatamist lisaks relvastatud röövile ka hasartmängude kohta, keelduksid kannatanud edasisest koostööst ning see oleks juba palju tõsisem juhtum kui relvastatud rööv,” ütles Oklahoma osariigi esimene ringkonnaprokurör Scott Rowland.

Uudise täisversiooni saab lugeda NewsOK.com'ist.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories