Kolmapäeval toimub Ultimatebetis järgmine $1215+$200K GTD freeroll

ultimatebet

Kolmapäeval, 4. novembril kell 2:05 Eesti aja järgi toimub UltimateBetis $1.215 PokerNews freeroll, mille võitja saab $215 maksva pileti $200.000 GTD turniirile. Lisaks jagatakse mängijate vahel ära $1.000 vastavalt UltimateBeti maksestruktuurile.

Asjast huvitatud mängijatel tuleb liituda Ultimate Betiga läbi PokerNewsi linkide ning teha miinimumdeposiit (vähemalt $50). Olemasolevad mängijad, kes on liitunud UltimateBetiga läbi PokerNewsi, peavad lisaks mängima 75 reigitud kätt etteantud ajavahemikus. Kvalifitseerunud mängijad peavad end registreerima freerollile manuaalselt ning oodatud on ka kõik olemasolevad PokerNewsi mängijad.

Turniirid leiad UltimateBet ooteruumist läbi "Scheduled Tournaments" > "Special" nime "PokerNews $1215 Freeroll" alt.

Kolmapäeval toimub Ultimatebetis järgmine 15+0K GTD freeroll 101

Täpsem informatsioon on üleval meie UltimateBet freerollide lehel.

NB! Registreerudes UltimateBeti PokerNewsi linkide kaudu saad erilise 150% kuni $1.600 esimese deposiidi boonuse. Samasugune kampaania toimub ka Absolute Pokeris, samuti üle nädala.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories