Mart Mardisalu võitis Triobet Live turniiri!

Mardisalu

Kui järgmisel nädalal toimuvaks "kuulsuste pokkeriduelliks" valmistuval Martin Müürsepal on heatasemelise live-turniiri võit juba olemas, siis eile sai samaga hakkama ka tema oponent Mart Mardisalu (pildil), võites Olympicu pokkeritoas 76 mängijaga Triobet Live!

Eilsel populaarsel Triobet Live'l (buy-in 1100 EEK) osales suur hulk Eesti tuntumaid pokkerimängijaid eesotsas Henri Käsperiga. "Trenni" oli tegemas ka showmees ja ettevõtja Mart Mardisalu, kes valmistumaks järgmisel nädalal Tallinnas toimuvaks superturniiriks PokerStars Baltic Festival, kus tema eesmärgiks on alistada Martin Müürsepp ning saavutada maksimaalselt hea tulemus.

Kui enamike teiste pokkerimängijate jaoks oli tegemist järjekordne "ei-tea-mitmenda reaturniiriga", siis hinnatud Eesti pokkeriprofi Imre Leiboldi käe all õppival Mart Mardisalul oli see tema esimene live-turniir üldse. Vaevalt, et seda osati veel eile oodata, kuid Triobet Live lõppes just Mardisalu jaoks võidukalt! Teistes finalistidest sai kaks kuud tagasi EPT Kiievil mänginud mänginud Ivar Vendelin kolmanda, Eesti "turniiripokkeri isa" Andres Burget kuuenda ja nimekaim osaleja Henri Käsper kaheksanda koha. Oma karjääri esimese live-turniiri võidu eest kasseeris Mardisalu 22021 krooni, millele lisandus täiendav boonus Triobeti pokkeritoa poolt.

Kuidas Mart Mardisalu oma säravat mängu ise kommenteerib, saame loodetavasti peagi lugeda tema blogist.

Triobet Live 1100 EEK freezeout No Limit Holdem
Lõppjärjestus ja auhinnarahad:
1. Mart Mardisalu - 22021 krooni
2. Kristo K. Estonia - 14079 krooni
3. Ivar Vendelin Estonia - 9891 krooni
4. Madis P. Estonia - 7220 krooni
5. Indrek Varjun Estonia - 4837 krooni
6. Andres Burget Estonia - 3899 krooni
7. Ando A. Estonia - 3032 krooni
8. Henri Käsper Estonia - 2671 krooni
9. Olavi P. Estonia - 2383 krooni
10. Mari E. Estonia - 2166 krooni

Esimesel katsel saavutatud turniirvõit näitab, et vähemasti sisu on Mardisalus kindlasti. Tubli Mart! Ja tubli Imre!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories