WSOP 2017 Jälgi ülekannet

Osale UltimateBeti freerollil, võitja saab pääsme $200K GTD turniirile

ultimatebet

Kolmapäeval, 21. oktoobril kell 2:05 Eesti aja järgi toimub UltimateBetis $1.215 PokerNews freeroll, mille võitja saab $215 maksva pileti $200.000 GTD turniirile. Lisaks jagatakse mängijate vahel ära $1.000 vastavalt UltimateBeti maksestruktuurile.

Asjast huvitatud mängijatel tuleb läbi PokerNewsi linkide registreeruda Ultimate Betis ning teha miinimumdeposiit (vähemalt $50). Olemasolevad mängijad, kes on liitunud UltimateBetiga läbi PokerNewsi, peavad lisaks mängima 75 reigitud kätt etteantud ajavahemikus. Kvalifitseerunud mängijad peavad end registreerima freerollile manuaalselt ning oodatud on ka kõik olemasolevad PokerNewsi mängijad.

Turniirid leiad UltimateBet ooteruumist läbi "Scheduled Tournaments" > "Special" nime "PokerNews $1530 Freeroll" alt.

Täpsem informatsioon on üleval meie UltimateBet freerollide lehel.

NB! Registreerudes UltimateBeti PokerNewsi linkide kaudu saad erilise 150% kuni $1.600 esimese deposiidi boonuse. Samasugune kampaania toimub ka Absolute Pokeris, samuti üle nädala.

VEEL LUGUSID

Mida Sa arvad?