Suurbritannia pokkerilegend Dave "El Blondie" Colclough

Suurbritannia pokkerilegend Dave "El Blondie" Colclough 0001

Meeldejääv hüüdnimi näib pokkerilegendiks pürgijale olevat üsna asjakohane soovitus. Hea näide selle kohta on üks edukamaid Ühendkuningriikide mängureid Dave "El Blondie" Colclough. Walesi professionaal paistis silma juba enne internetipokkeri buumi ning tema edu jätkub ka nüüd.

Endine arvutiprogrammeerija Colclough oli regulaarne mängija Late Night Pokeris, kus ta jõudis 5. seerias suurde finaali. El Blondiet tuntakse väga vilunud mängijana paljudes pokkerivormides ning teda peetakse maailma üheks parimaks Omaha mängijaks. Euroopa pokkeriedetabelis on ta aasta aasta järel püsinud kõrgetel kohtadel, võitnud aasta mängija auhinna 2003 ning jõudis eelmise aasta edetabelis esikümnesse.

Milleeniumivahetusest saadik on Colclough napilt ilma jäänud mõnedest põhitiitlitest - ta saavutas 2000. aasta WSOP-l kohad PLO ja PLHE finaallaudades, jäädes viimases teiseks. 2003. aastal jõudis ta jälle Omaha finaallaudadesse, saavutades ühes neist taas teise koha ning hiljem on ta WSOP-l veel kahte PLO finaallauda pääsenud. Colclough kuulub gruppi "Parimad, kuid käevõruta mängijad" ja enamik ekspertidest arvab, et PLO tiitel WSOP-l on tal ikka veel käeulatuses. Tema nimel on ka koht Pariisi WPT finaallauas.

Dave Colclough on Blondepokeri foorumi kaasasutaja ning populaarne kuju pokkeriringkonnas. Ta otsustas Blondepokerist lahkuda, et keskenduda oma pokkerimängule, kuid on ikka veel võtmefiguur Suurbritannia ringkonnas ning oli üks paljudest Dusk Till Dawn sponsoreeritud mängijatest, et aidata kaasa klubi litsenseerimisele. PokerNewsi lehel on Dave Colclough kirjutanud ka strateegiartikli 7-card Studi põhimõtetest.

Colclough võitis GUKPT 2007. aastal. Ainuüksi turniirivõitudega on ta teeninud üle kahe miljoni dollari. Ta on jätkuvalt tegev Ühendkuningriikide ja maailma pokkeriringkondades ning suure tõenäosusega võib El Blondiet ka selle aasta lõpus näha Euroopa edetabelite tipus.

Toimetuse märkus: Dave Colclough on mänginud ka Eestis 2004. aastal toimunud kiirpokkeri maailmameistrivõistlustel Astoria-Palace pokkeritoas.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories