PKR Heads Up suure slämmi võitis Vladimir Geshkenbein

Vladimir Geshkenbein

PKR Heads Up Grand Slam võitis seni täiesti tundmatu Šveitsi venelane Vladimir Geshkenbein (pildil). Tema teadaolevatest saavutustest võib nimetada veel vaid APPT Macau High-Rollers turniiri võitu, kus tal õnnestus heads-upis jagu saada Johnny Chanist.

Paljud tuntud pokkeriprofessionaalid sunniti lahkuma juba mängu algstaadiumis. Annette Obrestad pidas Ian Frazeriga mängides vastu vaid 14 minutit, kuna Ilari Sahamies ei suutnud lauas püsida kümmet minutitki – nii vähe aega kulus Alec Torellil vastasest vabanemiseks.

Kohe alguses leidis lahenduse ka Jevgeni Timošenko ja Luke Schwartzi vaheline lahing. Timošenko läks preflopis kuningapaariga all-in, ent paraku sai Schwartz oma kahele taskusoldatile turnis lisa ning võitis kolmikuga.

Vahepeal jätkus Torelli edukas mäng ring ringi järel, kuid lõpuni fortuuna teda ei soosinud. Viimase õnneliku käe mängis ta Antonio Esfandiari {J-Hearts}{4-Hearts} vastu. Torelli taskukaartidega {10-Hearts}{8-Hearts} otsustas kogu stacki käiku lasta pärast floppi {9-Hearts}{7-Hearts}{2-Hearts}. Turni tõi blanki, river {6-Hearts} ning mastirida päästis Torelli elu. Poolfinaalis jäid tema taskukümned Juha Helppi ässadele aga ilmselgelt alla.

Teine poolfinaal, mis mängiti Geshkenbeini ja noore PKR profi Sudworthi vahel, enam nii leebe ei olnud. Kaks valjuhäälset purjus mängurit ei hoolinud pealtnäha üldse sellest, kumb finaali jõuab. Näiteks ühel korral tõstis Sudworth panust veel enne kaartide jagamist, millele Geshkenbein vastas all-in'iga samuti enne käe nägemist, sundides Sudworthi foldima. Venelane võitis poolfinaali Q-5-ga,lüües Sudworthi A-6.

Finaallauas seisis Geshkenbein vastamisi Helppiga ning lõi endale metsiku mängija maine kohe esimeses käes, tõstes {8-Clubs}{3-Clubs}-ga. Helppi foldis.

Märksa kogenum Helppi ei tulnud toime Geshkenbeini järjekindla agressiooniga ega suutnud kohaneda tema juhuslike ja äkiliste käigumuutustega. Otsustav käsi: Geshkenbein check-raises lauakaartidega{Q-Diamonds}{J-Clubs}{9-Clubs}. Turn tuli {5-Diamonds}, Geshkenbein lükkas all-in. Helppi mõtles kaua ning otsustas foldida. Geshkenbeinil oli käes {K-Clubs}{5-Clubs}.

Paar kätt hiljem oli kõik möödas. Helppi all-in {A-Clubs}{6-Spades}-ga vastu Geshkenbeini {Q-Diamonds}{10-Diamonds}, kuid lauda tuli {K-Hearts}{9-Diamonds}{K-Spades}{3-Diamonds}{2-Diamonds} ja queen-high mast tagas tiitli Geshkenbeinile. Kuigi varem täiesti tundmatu, saab pärast seda võitu tema mänge ja veiderdamist pokkeriringkonnas tõenäoliselt edaspidigi näha.

Toim: Registreeri oma konto PKR pokkeritoas läbi PokerNewsi. Kui kasutad registreerumisel boonuskoodi EEPNEWS, siis võid saada esimesel deposiidil preemiat kuni 2000 dollarit.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories