Dwani kaotusteseeria jätkub ka Million Dollar Challenge'il

Million Dollar Challenge

Tom "durrrr" Dwani käsi käib halvasti. Vahest ajas müstiline rootslane "Isildur1" durrrr'i segadusse, ent võibolla on tegemist vaid mõõnaperioodiga, mida mängijatel ikka aeg-ajalt ette tuleb.
Full Tilt Million Dollar Challenge'il
tuli Dwanil võtta vastu kaotus Marcello "luckexpress" Mariglianolt. Sisseost oli $250.000 ning Marigliano lõpetas viimase käe 22.500-dollarise eduseisuga.

Protsentuaalselt võitis Dwan 12 tundi kestnud duellil küll rohkem käsi – 55%, ent võtmekäed ja suuremad potid läksid itaallasele.

Oma võidu kohta ütles Marigliano, et “ma võitsin küll lõppkokkuvõttes vähem käsi, kuid olen õnnelik, kuigi ma võitsin bluffidega. Ta [Dwan] raises palju prefloppe ja mängida tuli tightilt, kuid mul õnnestus teha mõned head käigud ning mul on väga hea meel, et suutsin tõestada, et võin mängida ka Tomi endaga.”

“See oli tõeliselt agressiivne matš,” ütles Dwan. “Vahepeal foldis Marcello 20 kätt järjest, siis sai gutshoti ja võitis $150k. Aga ta arvas kahel korral ka päris täpselt ära minu kaardid, ilma milleta oleks ta kahtlemata umbes $50 kiloga alla jäänud, kuid selle asemel ta juhib. Need olid võtmekäed, tõepoolest. Lisandusid veel mõned suured käed, kuid kokkuvõttes oli see huvitav matš – otse loomulikult oleksin ma soovinud ise võita.”

Rohkem infot leiad MatchroomSport.com'ist

P.S. Hoopis suurematele summadele käiv Dwani duell "Isildur1" vastu käis Full Tildis ka eile ja vahepeal oli Dwan ligi kahe miljoniga plussis. Päeva lõpuks võttis aga "Isildur1" järele ning jõudis lõpuks nulli. Dwan teenis siiski umbes 450 000 dollarit kasumit, mis tuli peamiselt patrik Antoniuse arvelt.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories