Full Tilt lisas oma meeskonda Tom "durrrr" Dwani

Tom "durrrr" Dwan

Sel nädalavahetusel teatas Full Tilt pokkerituba oma uuest meeskonna liikmest. Selleks sai Tom "durrrr" Dwan, kes on üks parimaid high-stakes internetipokkeri mängijaid maailmas.

Dwan on läbi aegade mänginud pokkerit valdavalt Full Tiltis ning "Durrrr Challenge'i" tarvis on tal seal olnud isegi oma lauad. Samuti pole ta kunagi peljanud riskida miljonite dollaritega, astudes kõrgtaseme rahamängudes vastu niisugustele Full Tilti meeskonna liikmetele nagu Patrik Antonius, Gus Hansen ja Phil Ivey. Nüüd aga hakkab online mängu suurim täht ise kandma Full Tilt pokkeritoa logo.

"Full Tilt ei võta kergelt oma meeskonda uusi liikmeid," ütles Team Full Tilt liige Howard Lederer. "Kuid Tom Dwan on oma oskuste ja dünaamilise mänguga tõestanud, et temast saab jõud, kellega tuleb arvestada veel palju aastaid. Me tunneme uhkust selle üle, et Tom on nüüd üks meie seast.”

Viimati lisas Team Full Tilt oma meeskonda uue mängija - Patrik Antoniuse – 2008. aasta juunis. Varem kuulusid tiimi Gus Hansen, Phil Ivey, Chris Ferguson, Howard Lederer, John Juanda, Jennifer Harman, Phil Gordon, Erick Lindgren, Erik Seidel, Andy Bloch, Mike Matusow ja Allen Cunningham.

Dwan hakkab oma kogemusi ja elutarkust jagama nii Full Tilt pokkeriakadeemias, kus mängijad saavad tasuta nõu maailma parimatelt professfionaalidelt, kui ka vastavas blogis veebilehel FullTiltPoker.com.

Soovid ehk Sinagi Dwaniga mängida? Ava kohe konto Full Tilt pokkeritoas ning tee võitudega algust!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories