Isildur1 lõi Tom "durrrr" Dwani täielikult rivist välja

Tom Dwan

Pärast üleeilset maratonsessiooni võis Rootsi ajalehtedes, veebilehtedes ning foorumites näha hulgaliselt rubriike ja arutelusid seni veel tundmatu high-stakes mängija Isildur1 kohta. Pingelisel matšil Tom "durrrr" Dwaniga (pildil) õnnestus tal sessiooni alguses kaotatud $1,7 miljonit tagasi võita ning enamgi veel - jääda rohkem kui $900k-ga plussi. Viimaks olid Isildur1 ja durrrr sunnitud mängu katkestama, põhjusteks Isildur1 väsimus, kuid osaliselt ka see, et Dwan pidi lahkuma, et mängida GSN (Game Show Network ) High Stakes Pokeris.

Eile seevastu oli mäng jälle hoos, kuid durrrr tundus olevat nii vormist väljas nagu ei teaks isegi seda, millisel jalal ta seisma peaks. Ta üritas sõna otseses mõttes kõike kuni ”hit´n´run'ini” välja.

Mängijad, kes vestlesid omavahel enne sessiooni algust, otsustasid ära ka selle, kui kaua mängida. Toome teieni väljavõtte nende vestlusest:

Isildur1: hi
durrrr: hiya
durrrr: lets do 6?
Isildur1: yeah
Isildur1: lets play a long session ?
Isildur1: u got much in ?
durrrr: ya
durrrr: can play for 10hrs or so
durrrr: =)
Isildur1: me2
Isildur1: this will be fun
Isildur1: i need 10 mins
Isildur1: change computer etc
Isildur1: cu
Isildur1: ops lost conn
durrrr: wtsup?
Isildur1: i have only slept 10 h last 3 days
Isildur1: but i promise u play atleast 10 h
durrrr: lol
Isildur1: if u dont bust me before
durrrr: thats longgg
durrrr: i wont promise 10
durrrr: probably 10
Isildur1: yeah hehe
durrrr: but ill promise 5 or so
Isildur1: ok then
Isildur1: ok cool
durrrr: unless im losing lots
Isildur1: but lets aim for 10 aiight
Isildur1:
durrrr: cant quit unless down more then 500k or play 5hrs sound good?
Isildur1: thats fine

Öeldud-tehtud. durrrri trikkideni ei läinud kaua aega – ta vahetas pidevalt laudu, lahkus lauast kohe, kui kaotas või duubeldas. Aeglaselt, ent kindlalt hakkas aga laudade arv vähenema (algselt mängisid mehed kuues lauas). Pärast seda, kui Dwan kaotas ühe all-in poti kaartidega {7-Clubs}{5-Clubs} Isildur1 {8-Diamonds}{5-Hearts} vastu, kui flop näitas {4-Hearts}{6-Diamonds}{7-Diamonds}, turn {10-Spades} ja river {6-Spades}, mis andis Isildur1-le poti $218 000, kirjutas durrrr chatis:

durrrr(Fulltilt-Pro) Can anyone spare 5 mills... I'l pay you back

Ilmselt oli ta “Ziigmund'ilt” laenanud $500k, sest soomlane ärritus terve eilse mängu jooksul chatis iga kord, kui durrrr kaotas. Hiljem laenas ta Ivey'lt $2,5 miljonit ning isegi pärast viimase laua sulgumist ei suudetud asja teisiti lahti seletada, kui et Tom ”durrrr” Dwan oleks pidanud Full Tilti panga tühjaks tegema. Vahest mitte just kõige parem algus Dwanile tema uues rollis Team FTP mängijana.

Isildur1 lõi Tom "durrrr" Dwani täielikult rivist välja 101

GSN High Stakes Poker'i salvestuse tõttu võib kuluda mõni päev, enne kui meile avaneb võimalus taas durrrr'i mängimas näha.
Isildur1 lahkus aga FullTilti lauast üle $700 000 suuruse kasumiga ning kokku on ta 83 500 mängitud käega teeninud 3,7 miljonit dollarit.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories