“Isildur1” tegi Dwanist nii nädala kui aasta suurima kaotaja

durrrr

Heads-up lahingute sarjas, mis on “durrrr Challenge’i” kulgu kõvasti aeglustanud, kaotas Tom “durrrr” Dwan (pildil) rohkem kui kolm miljonit dollarit seni tundmatule Rootsi mängijale “Isildur1-le”. Vähem kui nädalaga mängis Dwan Isildur1-ga peaaegu sama palju heads-up käsi kui tema ja Patrik Antonius kümme kuud väldanud „durrrr Challenge’i” jooksul kokku.

Hoolimata sellest, et ühel korral langes Isildur1 high-stakes online laudades üle miljoni dollari miinustesse, ületab tema kogukasum kolme miljoni dollari piiri. Kuigi Isildur1 on viimase kolme nädala jooksul Full Tilt pokkeritoas mänginud muuhulgas ka niisuguste internetipokkeri suurkujudega nagu Brian Townsend, Cole South, ja Patrik Antonius, kujunes Dwanist tema peamine ohver. Sel nädalal kaotas Dwan üle 2,6 miljoni dollari, sellest enamuse Isildur1-le, ning kannab nüüd aasta kokkuvõttes kaotusi 4,4 miljoni USA dollari ulatuses.

Ent tohututele kaotustele vaatamata kutsus Dwan Isildur1 järgmisel nädalalal toimuvale Full Tilt Pokeri “durrrr” Million Dollar Challenge’ile, mida kantakse hiljem üle ka Briti ja Euroopa telekanalites. Pole veel teada, kas Isildur1 võtab kutse vastu või mitte. Ilari “Ziigmund” Sahamies, Marcello “luckexpress10” Marigiano ning Briti ärimees Sammy George on igatahes juba osalejate nimekirjas.

„High Stakes Poker’i” sessioonide vahel teenib Isildur1 Dwani arvelt veel $705 000

„High Stakes Poker’i” sessioonide vahel mängisid Dwan ja Isildur1 veel kolm tundi, ent ka siin ei õnnestunud Dwanil mingit revanši saada. Rootslase bankroll täienes durrrri arvelt veel $705 000 võrra. 2 100-käelise matši viis suurimat potti läksid kõik taas Isildur1-le ning suurim neist mängiti järgnevalt:

Dwan avas panusega $3 000, käes taskukaardid {A-Hearts}{J-Clubs}, Isildur1 vastas kolmikbetiga, taskus {10-Diamonds}{7-Diamonds}. Dwan callis, flop tuli {7-Clubs}{7-Hearts}{5-Hearts} – nagu Isildur1 tellitud. Tavaliselt hüperagressiivne Isildur1 seekord checkis, Dwan tegi sama, justkui aimates, et midagi on valesti. {J-Hearts} turnis oli suurepärane kaart Dwani jaoks, kes sai nüüd nut mastitõmbe ja top paari. Isildur1 checkis jälle, Dwan bettis $17 400. Isildur1 tõstis panuse $64 800-le, mille peale Dwan läks all-in ($159 498). Isildur1 callis ning kuna ka river {8-Spades} soosis tema seitsmekolmikut, võitis ta $342 996 poti.

Selleks korraks mäng katkes. Ja kuigi Dwan on järgmistel päevadel hõivatud “High Stakes Poker’i” võtetega, üritab ta kindlasti vähemalt osa kaotatud rahast tagasi teenida.

Nädala suurimad võitjad ja kaotajad (5.-11. november)

Võitjad: Isildur1 (+$4,12 miljonit), DIN_FRU (+$568 000), Brian Townsend (+$392 000)

Kaotajad: Tom "durrrr" Dwan (-$2,61 miljonit), Gus Hansen (-$990 000), Cole South (-$690 000)

2009. aasta seni enim teeninud mängijad: Patrik Antonius (+$6,9 miljonit), Phil Ivey (+$3,82 miljonit), Ashton "theASHMAN103" Griffin (+$3,61 miljonit), Ilari "Ziigmund" Sahamies (+$3,35 miljonit), Isildur1 (+$3,13 miljonit).

Sel aastal enim raha kaotanud: Tom "durrrr" Dwan (-$4,4 miljonit), Sami "LarsLuzak" Kelopuro (-$3,87 miljonit), Gus Hansen (-$3,71 miljonit), David Benyamine (-$2,78 miljonit).

Netipokkeri suurimad mängud peetakse kahtlemata Full Tilt pokkeritoas. Ava Sinagi seal konto!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories