Marek Kolgi pokkerinurk: Kihlvedu

Marek Kolk

Ülesanne: Mängid koos sõbraga HU Texas Holdem'it ja peale shordiks jäämist lähed enne floppi all-in A3-ga eri mastist. Sõber teatab võidukalt, et tal on "vikatid" ehk seitsmepaar. Ning et veel veidi soola haigele haavale raputada, teatab peale sinu kaartide teadasaamist sõbralikult enne esimese kaardi avamist flopis: „Oota hetk, veame kihla, et juhul kui mina saan nüüd pakist valida kaks suvalist kaarti floppi lisaks ning seejärel sina turni ja riveri, oled sa drawing dead 10/1 vastu.“

Eeldused: Kumbki teab teise kaarte vaid suusõnaliselt. Esimest flopikaarti pole kumbki näinud.

Küsimus nr. 1: Kas võtad kihlveo vastu 10/1 panustega sinu kasuks?
Küsimus nr. 2: Milliseid EI tohi olla esimesed flopikaardid, et sõbra väide peaks paika (s.t. sul pole tõepoolest ühtegi kaarti pakis, et jaotus võita)?

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories