Phil Ivey andis käest miljonidollarise poti

Ivey

Kõigest päev pärast online pokkeri ajaloo suurima poti kaotamist võitis "Isildur1" internetipokkeri teise suurima poti ei kelleltki muult kui Phil Iveylt endalt.

Paar mängis $500/$1 000 pot-limit Omahat, Isildur1-l käes umbes $640K suurune stack ja Iveyl $564K. Miljonidollarine käsi kulges järgmiselt:

Preflopis tõusis poti hinnaks $54.000. Flopis tulid lauale {J-Spades}{K-Spades} ja {J-Diamonds} ning mõlemad mängijad checkisid. Isildur1 checkis ka turnis {10-Diamonds}, seevastu Ivey panustas $41.000. Rootslane ei tahtnud kehvem olla, seepärast tõstis Isildur1 oma panuse $177.000-le, mille Ivey kõhklematult callis. River tuli {5-Diamonds} ja müstiline rootslane suurendas panust $408.000-ni. Ivey callis ka nüüd, mis kergitas panga hinnaks üle ühe miljoni dollari. Ent seekord kaardid Iveyt ei soosinud. Isildur1 oli flopanud maja (kuningad soldatitega) ning sai hiigelpoti endale.

Kui soovid tulevikus ka ise pidada duelli mõistatusliku tundmatu või mõne teise pokkerimaailma särava tähega, siis on Sul kõigepealt vaja bankroll üles ehitada. Alusta Full Tilt pokkeritoas, kauba peale saad PokerNewsi boonused ja võimaluse osaleda edaspidi kõigil meie kampaaniatel.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories