888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Phil Ivey andis käest miljonidollarise poti

Ivey

Kõigest päev pärast online pokkeri ajaloo suurima poti kaotamist võitis "Isildur1" internetipokkeri teise suurima poti ei kelleltki muult kui Phil Iveylt endalt.

Paar mängis $500/$1 000 pot-limit Omahat, Isildur1-l käes umbes $640K suurune stack ja Iveyl $564K. Miljonidollarine käsi kulges järgmiselt:

Preflopis tõusis poti hinnaks $54.000. Flopis tulid lauale {J-Spades}{K-Spades} ja {J-Diamonds} ning mõlemad mängijad checkisid. Isildur1 checkis ka turnis {10-Diamonds}, seevastu Ivey panustas $41.000. Rootslane ei tahtnud kehvem olla, seepärast tõstis Isildur1 oma panuse $177.000-le, mille Ivey kõhklematult callis. River tuli {5-Diamonds} ja müstiline rootslane suurendas panust $408.000-ni. Ivey callis ka nüüd, mis kergitas panga hinnaks üle ühe miljoni dollari. Ent seekord kaardid Iveyt ei soosinud. Isildur1 oli flopanud maja (kuningad soldatitega) ning sai hiigelpoti endale.

Kui soovid tulevikus ka ise pidada duelli mõistatusliku tundmatu või mõne teise pokkerimaailma särava tähega, siis on Sul kõigepealt vaja bankroll üles ehitada. Alusta Full Tilt pokkeritoas, kauba peale saad PokerNewsi boonused ja võimaluse osaleda edaspidi kõigil meie kampaaniatel.

VEEL LUGUSID

Seotud mängijad

Mida Sa arvad?